Xbox 720 | Konzol Center
2013
máj
20
Hír

Egy utolsó dashboard-frissítést kap az Xbox 360

0

A legfrissebb értesülések szerint a Microsoft egy utolsó dashboard-frissítést készül kiadni az Xbox 360-hoz, mely részben esztétikai újításokat hoz, részben pedig funkcionális változásokat. Utóbbiak részeként az új Xbox-szal hangolható össze a konzol.

Bővebben
2013
máj
20
Hír

E3 2013: Egy rakat Xbox 720-exkluzív címet jelentenek be

0

Holnap este, helyi idő szerint 19 órakor hull le a lepel a Microsoft következő generációs konzoljáról, mely valószínűleg az Xbox Infinity névre hallgat majd. A cég egyik vezetője szerint a júniusi E3 expón egy rakat exkluzív címet jelentenek be a konzolra.

Bővebben
2013
ápr
25
Hír

Május 21-én leplezik le az új Xbox-ot

0

A Microsoft bejelentette, hogy május 21-én mutatják be következő generációs konzoljukat, az új Xbox-ot. A bemutatót kizárólag a konzolnak szentelik, s a cég azt ígéri, hogy élőben is nyomon lehet majd követni.

Bővebben
2013
ápr
12
Hír

Kirúgta a Microsoft a Twitteren beszóló kreatív direktort

0

Nagy felháborodást váltott ki a napokban az a néhány Twitter-bejegyzés, melyet Adam Orth, a Microsoft kreatív igazgatója hagyott maga után, s melyben gyakorlatilag az egész Xbox-társadalomnak beszólt az állandó internetkapcsolattal összefüggésben.

Bővebben
2013
ápr
5
HírVideó

Baltával verte szét saját Xbox 360 konzolját mérgében

0

Francis, avagy ahogy a világháló ismeri, Boogie2988 ismét idegrohamot kapott. Ezúttal a Microsoft kreatív igazgatójának Twitter-üzenete bőszítette fel, miszerint nem érti, mi ez a nagy felháborodás az állandó internetkapcsolattal szemben.

Bővebben
2013
ápr
5
HírPletyka

Valóban állandó netkapcsolatot igényel az új Xbox?

0

A Kotaku ismét borzolja a kedélyeket, ugyanis két, különálló forrásból is úgy értesült, hogy a Microsoft új konzolja valóban állandó internetkapcsolatot igényel majd. Ez mindaddig pletyka marad, amíg nem lesz hivatalos bejelentés.

Bővebben
2013
feb
23
HírPletyka

[Frissítve]Áprilisban jelenthetik be az új Xbox-ot

0

A Sony elsőként kezdte meg a következő generációs konzoljának bejelentését, a héten nagy felhajtás közepette jelentette be a PlayStation 4-et. A Microsoft úgy tűnt, hogy hagyja a Sony-t a rivaldafényben úszni, azonban ők is készülnek valamire.

Bővebben
2013
feb
7
HírPletyka

Állandó internetkapcsolatot igényel majd az Xbox 720?

0

Bár a nextgen pletykáktól távol tartjuk magunkat, mint prostituált a kereszttől, a tegnapi nap az EDGE magazin egy olyan írást hozott le, ami mellett nem mehetünk el mi sem szó nélkül. Az Xbox 720 állandó netkapcsolatot igényelhet.

Bővebben
2013
jan
22
Hír

Előbb érkezik az új Xbox mint a PlayStation 4?

0

Az utóbbi időben rengeteg képtelen pletyka látott napvilágot a következő generációs konzolokkal kapcsolatban, amihez hasonlókat a Konzol Center nem kíván a jövőben közölni. A konkrétumokra nyitottak vagyunk, mint ez a legfrissebb Sony bejelentés.

Bővebben
2013
jan
22
Hír

Neves dizájner segédkezik az új Xbox tervezésében

0

Hosszú idő óta talán először tudhatunk meg konkrétumot az egyik következő generációs konzollal kapcsolatban, nevezetesen az Xbox 720-ról van szó. A sok hülye pletykából elég volt, ami most jön, az viszont döfi!

Bővebben
2013
jan
18
Hír

Skype-támogatást kaphat az új Xbox

0

Névtelen, azonban belsős Microsoft forrásokra hivatkozva a CVG úgy értesült, hogy a következő generációs Xbox-ban a jelenlegi hangos csevegést a redmondi cég a Skype-ra cseréli le.

Bővebben
2013
jan
14
Hír

400 dollárra várják elemzők az új konzolokat

0

Tekintettel arra, hogy a magyarok rendkívül árérzékenyek, most közzéteszünk egy next-gen pletykát kivételesen, mely az új konzolok áráról szól. Az egyik elemzőcég szerint mind a Sony, mind a Microsoft 400 dolláros áron dobja piacra az új gépeket.

Bővebben
2012
dec
30
Vélemény

Ez vár ránk jövőre – Játékok és konzolok 2013-ban

0

2013-ban egy generáció egészen biztosan véget ér, izgalmas jövő évnek nézünk elébe, akármilyen platformon is játszik valaki. A következő esztendőben számos remek játék van kilátásban, de ami a legfontosabb, megérkezhetnek a következő generációs konzolok.

Bővebben
2012
nov
30
HírPletyka

Jövő év végén érkezik az új Xbox

0

Számtalan pletykát és találgatást hallhattunk már a Microsoft új konzoljáról, melyet a köznyelv csak Xbox 720-ként emleget, a megjelenési dátuma azonban mindeddig egy nagy kérdőjel volt. Mindeddig. Az új konzol jövő év végén érkezik.

Bővebben