Xbox Live House Party 2012 | Konzol Center
2012
feb
15
Hír

Ma kezdődik az XBLA House Party

0

A mai napon veszi kezdetét a négy hétig tartó, immár hagyományosnak nevezhető House Party az Xbox LIVE-on. Négy hét, négy játék.

Bővebben
2012
jan
23
Hír

XBLA House Party 2012 részletek

0

Idén meglehetősen lassan tálalta a Microsoft az Xbox Live Arcade House Party promóciójának részleteit, de most erre is pont került, ugyanis hivatalosan is bejelentették az akcióban kapható játékok árait. Mind a négyet.

Bővebben
2012
jan
19
HírVideó

I Am Alive harcrendszer trailer

0

Üdítő változást visz az Ubisoft az I Am Alive játékába, ugyanis ahelyett, hogy ész nélkül lehetne benne szórni a lövéseket, ezzel mindenkit lemészárolva, ennél sokkal taktikusabb harcrendszert alakítottak ki.

Bővebben
2012
jan
14
Hír

Alan Wake’s American Nightmare – 4-5 óra játékidő

0

Az Alan Wake’s American Nightmare az átlag játékos számára négy-öt órányi kikapcsolódást kíván, nyilatkozta a Remedy a GameTrailers-nek adott interjújában.

Bővebben
2012
jan
13
GalériaHír

Alan Wake’s American Nightmare képek

0

Hosszú hónapok találgatása ért véget a tavalyi Video Game Awards-on, amikor is kiderült, hogy az Alan Wake következő epizódja nem folytatása lesz az elsőnek, letölthető cím lesz, és az American Nightmare alcímre hallgat.

Bővebben
2012
jan
12
HírVideó

Xbox LIVE Arcade House Party 2012

0

2011 után idén is lesz Xbox LIVE Arcade House Party. A nyári, Summer of Arcade mellett a kora tavaszi időszakban is játékokkal bombáz a Microsoft.

Bővebben