Xbox LIVE | Konzol Center
2018
Már
16
Hír

Áprilisban jönnek az új Xbox Live-avatarok

0

Eredetileg a Microsoft tavaly év végéig akarta élesíteni az új avatar rendszerét, azonban csak áprilisban érkeznek a frissített figurák, amiket még a tavalyi E3-on jelentettek be. Természetesen testreszabhatók lesznek. 

Bővebben
2018
feb
17
Hír

Ingyenes a multi hétvégén az Xbox Live-on

0

A Microsoft nyílt hétvégét hirdetett mára és holnapra, minden Xbox Live-tag ingyen multizhat akkor is, ha nincs Gold-előfizetése. Az akció vasárnap este jár le. 

Bővebben
2017
okt
28
Hír

53 millió Xbox Live-felhasználó van

0

A Microsoft közzétette a harmadik negyedéves pénzügyi jelentését, melyből többek között az is kiderült, hogy az Xbox Live felhasználóinak száma szeptember végén 53 millió volt. 

Bővebben
2017
feb
16
HírVideó

Ingyenes hétvégét tart az Xbox Live

0

Már mostantól bárki kipróbálhatja az Xbox Live Gold-egyik privilégiumát, az ingyenes multiplayer játékot, ugyanis a Microsoft ezen a hétvégén ezt ingyen elérhetővé teszi mindenkinek. 

Bővebben
2016
Sze
11
Hír

Az Xbox Live megbízhatóbb és gyorsabb a PlayStation Network-nél

0

Érdekes felmérés eredménye jelent meg, vagyis tette közzé a Microsoft büszkén, miszerint az Xbox Live hálózata jobb és gyorsabb, mint a nagy konkurens Sony PlayStation Network-je. 

Bővebben
2015
okt
26
Hír

Távozik a Microsofttól az Xbox LIVE megalkotója

Bizonyára nem sokaknak mond az Eric Neustadter név sokat, azonban ha azt mondjuk, gyakorlatilag ő alkotta meg az Xbox LIVE-ot, mindenki felkapja a fejét. Nos, úgy döntött, elég volt a Microsoftból, távozik a cégtől. 

Bővebben
2015
okt
25
Hír

Szépen hoz a konyhára az Xbox LIVE

A Microsoft közzétette az aktuális negyedéves pénzügyi jelentését, melyből kiderült, hogy bár a cég árbevétele csökkent, az Xbox LIVE többet termel, mint az előző évi azonos időszakban. Nem is kicsivel. 

Bővebben
2015
ápr
13
Hír

Megfeküdt ma az Xbox LIVE, már visszatért

Ha a mai nap folyamán korábban próbáltál bejelentkezni az Xbox LIVE-ra, de nem ment, a hiba nem a te készülékedben volt. A rendszer ugyanis meghasalt, még a Microsoft sem tudja, hogy miért. 

Bővebben
2015
jan
17
Hír

Egy rakat játék eltűnt az Xbox LIVE Marketplace-ről

Rejtélyes dolog történik a Microsoft háza táján, ugyanis az Xbox LIVE Marketplace-ről egy csomó Xbox 360-as játék eltűnt, köztük a Games With Gold promócióban ingyenes The Witcher 2 is. Az ok egyelőre ismeretlen. 

Bővebben
2014
aug
7
Hír

Capcom-akciók Xbox LIVE-on

A Microsoft egy rakat játékot leárazott Xbox LIVE-on, főleg a Capcom címeit. Van, amelyik véglegesen karcsúsodott árban, van, ami csak időszakosan. Kár, hogy maga az Xbox LIVE szolgáltatás az utóbbi napokban rakoncátlankodik. 

Bővebben
2014
jún
3
Hír

Heti Deals With Gold – akciós játékok Xboxra

0

A Microsoft közzétette az eheti Deals With Gold promóciójában résztvevő játékait, melyeket Xbox One és Xbox 360 platformokra lehet kezdvezményes áron megvásárolni. 

Bővebben
2014
máj
6
Hír

Xbox LIVE akciók ismét

0

A Microsoft részletezte a Deals With Gold promócióját, melyben ezen a héten is bizonyos játékokat jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni. A játékok mindegyikét csak Gold-előfizetéssel rendelkezők vásárolhatják meg.

Bővebben
2014
ápr
15
Hír

Xbox LIVE Spring Sale – itt a tavaszi akció

0

Több dologból is érezzük, hogy itt a tavasz, s ezzel nincs másképp a Microsoft sem. Az Xbox LIVE-on útjára indult a Spring Sale, számos játék kapott barátibb árcédulát. Teljes játékok és DLC-k is vannak az akciókban. 

Bővebben
2014
ápr
15
Hír

Batman-akció Xbox LIVE-on

0

A Games of the Week promóció keretén belül egy rakat Batman-játékot lehet megvásárolni akciósan az Xbox LIVE-on. A legnagyobb kedvezmény mértéke 75%, kattints a teljes listáért!

Bővebben