Xbox One X | Konzol Center
2018
dec
20
HírPletyka

Anaconda és Lockhart néven futnak az új Xboxok

0

A Microsoft következő generációs Xbox-konzoljai Anaconda és Lockhart kódnéven futnak. Az egyik erősebb, a másik gyengusabb, pont, mint az Xbox One X és az Xbox One S esetében. 

Bővebben
2017
dec
30
HírVideó

Ezek a játékok jobban futnak Xbox One X-en, mint Pron

0

A Digital Foundry így év végére rögzített egy beszélgetést, melyben azt taglalják, mely játékok futnak jobban Xbox One X-en a PlayStation 4-gyel szemben. Hat játékot nevesítettek egyelőre. 

Bővebben
2017
nov
14
Hír

4K-frissítést kap az Overwatch Xbox One X-en

0

Tekintettel arra, hogy az Xbox One X stabil rajtot vett, számíthatunk arra, hogy egyre több játék kapja majd meg a saját X-frissítését. Ezúttal az Overwatch állt be a sorba.

Bővebben
2017
nov
13
Hír

80 ezer Xbox One X kelt el az Egyesült Királyságban

0

Múlt hét kedd óta kapható a világ legerősebb konzolja, az Xbox One X, és az jó startot fogott az Egyesült Királyságban. Az első héten eladtak már belőle 80 ezer darabot. 

Bővebben
2017
nov
6
Hír

A Microsoft sokkal több Xbox One-exkluzív címet szeretne

0

Az Xbox One-ra jelenleg is van néhány exkluzív cím készülőben, de a Microsoft ennél sokkal többet szeretne, derült ki egy Xbox-vezető a napokban tett nyilatkozatából. Ezzel még a fél világ is így van. 

Bővebben
2017
nov
5
Hír

Lényegesen gyorsabban tölt az Xbox One X

0

Bár pusztán ezért senki nem fog a boltokba rohanni november 7-én, és Xbox One X-et vásárolni, de úgy tűnik, hogy az új konzol lényegesen gyorsabban tölti a játékokat, mint az Xbox One S. 

Bővebben
2017
okt
29
Hír

Az összes Xbox One X-re turbózott játék

0

A Microsoft egyetlen módon fogja tudni kiaknázni az Xbox One X erejét, ha rengeteg játékot dob hozzá piacra, és a meglévőket frissíti, hogy kihasználhassák a konzolban lévő fícsöröket. Itt az összes játék, amit várhatsz. 

Bővebben
2017
okt
29
HírVideó

Xbox One X – újabb reklám megjelenés előtt

0

Gyakorlatilag már csak napok kérdése a Microsoft új konzoljának, az Xbox One X-nek a megjelenése, s a redmondi cég egy újabb darabott lőtt fel a konzolt népszerűsítő reklámkampányából. 

Bővebben
2017
okt
26
HírVideó

Xbox One X kicsomagolás

0

Az Eurogamer csapata megkapta a Microsofttól a saját bejáratú Xbox One X konzolját, és a Digital Foundry egyből készített is egy nyolcperces kicsomagolós videót. November 7-én ez a látvány fogadhat. 

Bővebben
2017
okt
25
HírVideó

Így fest a Gears of War 4 Xbox One X-en

0

Az Xbox One X rajtjával egyidőben teríti a Microsoft a Gears of War 4-hez azt a frissítést, mely újabb grafikai opciókat hoz el a játékba. A felhasználón múlik majd, hogy mit preferál. 

Bővebben
2017
okt
23
HírVideó

Televíziós reklámon az Xbox One X

0

Bő két hét, és debütál a Microsoft által a világ legerősebb konzoljának aposztrofált Xbox One X, mely kapott is egy friss televíziós reklámot. A PS4 Pro-nál 40%-kal erősebb masina 500 dollárba fog kerülni. 

Bővebben
2017
okt
22
HírVideó

Xbox One X – Érezd az Igazi Erőt!

0

A harmadik, rövid kedvcsinálóval rukkol elő a Microsoft, mellyel a november 7-én debütáló Xbox One X konzoljához próbál kedvet csinálni. Az új szlogen, Érezd az Igazi Erőt látványos vizualitással párosul. 

Bővebben
2017
okt
8
HírVideó

Érdekes easter egg van az Xbox One X-ben

0

A fél világ az Xbox One X megjelenésére vár, mely hamarosan valóban debütál, s a fél világnak fogalma sincs arról, hogy milyen apró kis vicc található a konzol belsejében a Microsoft jóvoltából. 

Bővebben
2017
Sze
23
Hír

4K-ban szaladgál majd az új Call of Duty Xbox One X-en

0

A Call of Duty: World War 2 november 3-án kerül a boltok polcaira, s néhány nappal később jön a Microsoft új konzolja is, az Xbox One X. A kérdés csak az, hogy ők ketten milyen relációban lesznek egymással. 

Bővebben