Xbox Series S | Konzol Center
2020
nov
4
Hír

Xbox Series S – nettó 364 gigabájt a hely rajta

0

Egy Reddit-felhasználó idő előtt szert tett egy Xbox Series S-re, és elmondása szerint a konzolon nettó 364 gigabájt hely van a játékok és applikációk számára. A többit a rendszer tartja fenn magának.

Bővebben
2020
Sze
25
Hír

20 perc alatt elkapkodták az új Xboxot Japánban

0

Tegnap 0.00-kor kezdődött Japánban az Xbox Series X és S konzolok előrendelése, és váratlan fogadtatásban volt a két konzolnak része: húsz perc alatt elkapkodták az Amazon készleteit.

Bővebben
2020
Sze
24
Hír

Máris csökkent az Xbox Series S ára Japánban

0

A Microsoft máris csökkentette az Xbox Series S árát Japánban, pusztán néhány héttel azután, hogy a cég teljes egészében lerántotta a leplet a következő Xboxok megjelenéséről.

Bővebben
2020
Sze
11
HírVideó

Az Xbox Series S nem képes futtatni az Xbox One X Enhanced-játékokat

0

Kellemetlen információ látott napvilágot a frissen bejelentett, olcsósított Xbox Series S-ről, ezek szerint nem lesz képes futtatni az Xbox One X Enhanced-játékokat a jelenlegi generációból.

Bővebben
2020
Sze
11
HírVideó

Kicsomagolós videót kapott a két új Xbox

0

A Microsoft megküldte a két újonnan bejelentett konzolját az egyik YouTube-csatornának, így megnézhetjük, milyen is lesz kicsomagolva a két masina. A gépek még nem működnek, ha ez kérdés lenne bárkinek.

Bővebben
2020
Sze
10
HírVideó

Ezt tudja majd az Xbox Series S

0

A Microsoft egy részletes videót tett közzé a tegnapi bejelentést követően, melyben az Xbox Series S képességeiről lesz szó. Az anyagon gameplay jelenetek is láthatók, valamint sok információ hallható a konzolról.

Bővebben
2020
Sze
8
HírVideó

November 10-én jelenik meg az Xbox Series S, itt a launch trailer

0

A Microsoft nem várt sokat, is fel is lőtte az Xbox Series S launch trailerét, amiből kiderül, hogy a konzol november 10-én kerül fel a boltok polcaira. Azt már tudtuk, hogy 113,990 HUF lesz.

Bővebben
2020
Sze
8
Hír

Hivatalos az Xbox Series S, 113,990 forintba kerül majd

0

Miután tegnap este egy újságíró kiszivárogtatta az Xbox Series S fotóját, a Microsoft nem látta értelmét tovább titkolózni, és leleplezte a belépő szintű következő generációs konzolját.

Bővebben
2020
Sze
1
Hír

Ismét felbukkant az Xbox Series S neve

0

Ismét életjelet adott magáról az egyelőre még nem hivatalos, de egyre inkább készpénznek vehető Xbox Series S, az Xbox Series X gyengébb és vélhetően olcsóbb változata.

Bővebben
2020
aug
11
Hír

Gyakorlatilag hivatalos az Xbox Series S

0

Furcsa, hogy a Microsoft kitart a hallgatás mellett, amikor az Xbox Series X kistestvére már annyi helyen “lebukott” az elmúlt időszakban. Most egy kontroller leplezte le az Xbox Series S-t.

Bővebben
2020
ápr
24
Hír

Májusban jelenthetik be az Xbox Series S-t, az olcsóbb új generációs konzolt

0

Egyes források szerint a Microsoft májusban leplezheti le az olcsóbb, új generációs konzolját, az Xbox Series S-t. A régóta pletykált konzolt az árérzékeny felhasználóknak készítheti a redmondi óriás.

Bővebben