Xbox Series X | Konzol Center
2020
dec
1
Hír

Rekordot döntött a PlayStation 5 az Egyesült Királyságban, jól elverte az Xboxot is

0

A PlayStation 5 rekord megjelenést produkált az Egyesült Királyságban (is), soha korábban nem adtak el 48 óra alatt semmilyen konzolt olyan mennyiségben, mint a Sony új masináját.

Bővebben
2020
nov
27
Hír

A 120 FPS az új Xboxon egy egyszerű frissítés, PS5-ön komplett portot igényel

0

Az Electronic Arts egy frissítés keretében vizuálisan feljavította a Star Wars: Squadron-t, amiből az Xbox Series X verzió profitálta a legtöbbet. PlayStation 5-ön sajnos a 120 FPS egyelőre nincs meg.

Bővebben
2020
nov
26

A Microsoft elismerte, hogy bizonyos multiplatform játékok jobban futnak PlayStation 5-ön

0

A Digital Foundry korábban úgy találta, hogy számos multiplatform játék jobban teljesít PlayStation 5-ön, mint Xbox Series X-en. A Microsoft mindezt most elismerte, dolgoznak a megoldáson.

Bővebben
2020
nov
25
Hír

Előleg fizetős rendszer bevezetésén gondolkodik az Xbox vezetője az előrendeléseknél

0

Phil Spencer egy friss nyilatkozatában arról beszélt, hogy az Xbox-részleg előleg fizetős rendszer bevezetésén gondolkodik a konzolok előrendelése esetén, ugyanis a jelenlegi rendszer elavult.

Bővebben
2020
nov
16
Hír

Még áprilisig hiánycikk maradhat az Xbox Series X|S

0

Az Xbox Series X|S gépek előrendelése még szeptemberben indult, és el is fogyott mára minden kereskedőnél a konzol. Sokan abban reménykednek, lesz még belőle hamarosan. Nos, a Microsoft nem ezt mondja.

Bővebben
2020
nov
15
Hír

Nagyjából 155 ezer új Xbox fogyott az Egyesült Királyságban egy nap alatt

0

Az Xbox Series X|S keddi debütálása volt a Microsoft legsikeresebb rajtja az Egyesült Királyságban. Több konzol fogyott, mint Xbox One-ból, de távol van a PlayStation 4 korábbi sikerétől.

Bővebben
2020
nov
13
Hír

A mostani volt a valaha legerősebb Xbox-rajt

0

A Microsoft bejelentette, hogy a keddi, Xbox Series X és S megjelenés volt a valaha legerősebb Xbox-rajt. A legtöbb konzol fogyott a legtöbb országban, a kereslet még mindig nagyon magas.

Bővebben
2020
nov
12
Hír

Az új generációban is titok marad, hogy mennyi Xbox fogy

0

A Microsoftnak továbbra sem áll szándékában elárulni, hogy mennyi Xboxot ad el, még akkor sem, ha jóval több fogy majd belőle, mint a PlayStation 5-ből.

Bővebben
2020
nov
7
Hír

Az új Xbox gyorsabban tölti be a mostani játékokat, mint a PlayStation 5

0

A GameSpot jóvoltából érdekes információ látott napvilágot, miszerint a jelenlegi, tesztelt generációs játékok közül az Xbox Series X gyorsabban tölt be, mint a PlayStation 5.

Bővebben
2020
okt
29
Hír

Itt a teljes Xbox Series X|S visszafelé kompatibilitási lista

0

Az Xbox program menedzsment direktora, Jason Ronald bejelentette, hogy az Xbox Series X|S november 10-i indulásakor melyik jelenlegi, vagy korábbi generációs játék lesz játszható a konzolokon.

Bővebben
2020
okt
26
HírVideó

A Microsoft tényleg megcsinálta az Xbox-hűtőszekrényt

0

Futótűzként terjedt el az Xbox Series X bejelentése után az a mém, amin az új konzolt hűtőszekrényként ábrázolták. A Microsoft humorérzékből jelesre vizsgázott, ugyanis tényleg legyártotta a hűtőt.

Bővebben
2020
okt
26
Hír

Részletes bemutatón az új Xboxok

0

A Microsoft közzétett egy negyedórás videót, amin az Xbox Series X és S konzolok képességeiről szól, részletes bemutatóval. Minden funkciót, hasznos tudnivalót megtudhatsz a videóból.

Bővebben
2020
okt
16
Hír

A Microsoft elkezdte az új Xbox-dashboard terítését

0

Tegnap megkezdődött az új Xbox-dashboard terítése, a Microsoft fokozatosan teszi elérhetővé Xbox One-on az új, ráncfelvarrt központi interfészt. Ez a verzió fog futni az új Xbox-okon is.

Bővebben
2020
okt
16
Hír

Ez a 30 optimalizált játék lesz elérhető első nap Xbox Series X-en

0

A Microsoft közzétette annak a 30 játéknak a listáját, amik már az Xbox Series X|S megjelenésének napján játszhatók lesznek, Ezek közül 20 támogatja a Smart Delivery-funkciót is.

Bővebben