Xbox Series X | Konzol Center
2020
máj
10
Hír

Smart Delivery – ezek a játékok támogatják

0

A Microsoft megerősítette, hogy melyik játékok jelennek majd meg a Smart Delivery-funkcióval, azaz, ha valaki megvásárolja Xbox One-ra, az ingyen frissítheti majd Xbox Series X-re is.

Bővebben
2020
máj
9
HírVélemény

Magyarázkodik az Xbox a csütörtöki bemutató miatt

0

Csütörtök délután játékosok százezrei maradtak csalódottak az “Xbox 20/20”-közvetítést követően, ugyanis a beígért gameplay-ek helyett szinte kizárólag filmes előzeteseket kaptak. Az Xbox-részleg magyarázkodik.

Bővebben
2020
máj
8
Hír

The Medium – a Blair Witch készítőinek új játéka

0

A Blair Witch-t jegyző Bloober Team új játékot készít Xbox Series X-re The Medium címmel, melyben egy médium szerepébe bújhatnak majd a játékosok. Ahogy a cím is sejteti, egy pszichológiai horrorban lesz részünk idén karácsonykor.

Bővebben
2020
máj
6
HírVideó

Ilyen lesz az Xbox Series X induló animációja

0

A Microsoft a holnap nap folyamán játékbemutatót tart, ahol az Xbox Series X-re érkező (nem first party) játék kerülnek bemutatásra. Az eseményt beharangozó rövid videón szinten biztos, hogy az Xbox Series X induló animációja látszik.

Bővebben
2020
máj
2
Hír

Az Xbox Series X nem, de a rá készülő játékok csúszhatnak a járvány miatt

0

Phil Spencer a napokban egy friss nyilatkozatában azt mondta, hogy az Xbox Series X megjelenését nem veszélyezteti a koronavírus járvány, azonban a rá készülő játékok csúszhatnak a jelenleg kialakult helyzet miatt.

Bővebben
2020
máj
1
Hír

Jövő csütörtökön lesz a következő hivatalos Xbox Series X-bejelentés

0

A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy jövő héten csütörtökön egy digitális esemény keretében mutatja be hivatalosan az Xbox Series X-re készülő játékait.

Bővebben
2020
ápr
28
Hír

Az Xbox-főnök szerint drámai ugrás lesz a következő generáció

0

Phil Spencer, az Xbox-részleg főnöke szerint a következő generációs konzolok megjelenése olyan drámai ugrást jelent majd, mint annak idején a 2D-ről 3D-re történő váltás.

Bővebben
2020
ápr
26
Hír

Hamarosan leleplezik az Xbox Series X-játékokat

0

Phil Spencer, az Xbox főnöke elárulta, hogy hamarosan bemutatják az Xbox Series X-re készülő játékaikat. A Microsoft egyelőre adós mindezzel, a játékosok pedig leginkább erre kíváncsiak, a konzol leleplezését követően.

Bővebben
2020
ápr
24
Hír

Májusban jelenthetik be az Xbox Series S-t, az olcsóbb új generációs konzolt

0

Egyes források szerint a Microsoft májusban leplezheti le az olcsóbb, új generációs konzolját, az Xbox Series S-t. A régóta pletykált konzolt az árérzékeny felhasználóknak készítheti a redmondi óriás.

Bővebben
2020
ápr
4
Hír

Ezért nem lesz optikai port az Xbox Series X-ben

0

Meglepő őszinteséggel árulta el Phil Spencer, hogy miért döntött úgy, hogy az Xbox Series X-be nem kerül optikai port, amivel pedig sokan a hangkivezetést oldották volna meg a konzolból. Persze, hogy anyagi oka van főleg.

Bővebben
2020
Már
20
Hír

Mindenképp megjelenik idén az Xbox Series X

0

Miután több, hivatalos Microsoft-oldalon is helytelenül jelent meg az Xbox Series X idei megjelenési dátuma, a Microsoft megszólalt, és elárulta, hogy az új konzol idén mindenképpen meg fog jelenni.

Bővebben
2020
Már
19
HírVideó

Itt a végleges Xbox Series X-specifikáció

0

A Microsoft a napokban pontosította azt a korábbi információt, amit megosztott az elméletileg év végén megjelenő Xbox Series X-szel kapcsolatban, és közzétette a konzol végleges specifikációját. Nyers erőben övék lesz a generáció indulása.

Bővebben
2020
jan
11
Hír

Pár évig még nem lesznek Xbox Series X-exkluzív játékok

0

A Microsofttól származó információk szerint az év végi megjelenést követően még néhány évig nem lesznek exkluzív játékok az Xbox Series X-re. Aki arra számított, hogy a megjelenéskor valami nagyot durrantanak, tévedt.

Bővebben
2019
dec
19
Hír

Xbox lesz az új Xbox neve

0

A múlt héten bejelentett Xbox One X Series névválasztásra sokan felkapták a fejüket, és a Microsoft azóta pontosított is, hogy az üzenet egyértelmű legyen. A következő generációs konzolt csak Xbox-ként fogják hívni.

Bővebben