Zipper Interactive | Konzol Center
2012
ápr
1
Hír

Hivatalos: bezár a Zipper Interactive

0

Mi egy héttel ezelőtt még csak pletyka volt, az mára hivatalos, a Sony bezárja a belsős stúdióját, a Zipper Interactive-ot, mely a több folytatást is megélt SOCOM sorozattal szerzett magának hírnevet.

Bővebben
2012
Már
24
HírPletyka

Lehúzza a rolót a Zipper Interactive

0

A Kotaku információi szerint a Sony bezárni készül az egyik nagy nevű stúdióját, a Zipper Interactive-ot. Bár a stúdió az utóbbi években szenved, a videojáték iparhoz tett hozzájárulásuk megkérdőjelezhetetlen.

Bővebben
2012
jan
12
HírVideó

Unit 13 megjelenési dátum

0

A Sony megerősítette a Unit 13 megjelenési dátumát. A PlayStation Vita Észak-Amerikai és Európai megjelenését követően jön az akciójáték is.

Bővebben
2011
nov
24
HírVideó

Unit 13 trailer

0

Még csak tegnap jelentette be a Zipper Interactive a PlayStation Vita exkluzív Unit 13-at, máris meg tudjuk mutatni, hogy néz ki a játék akcióban a kézi konzolon.

Bővebben
2011
nov
23
GalériaHír

Unit 13 bejelentés PS Vitára

0

A Zipper Interactive, akiket leginkább a SOCOM franchise-ról ismerünk, bejelentette, hogy lövöldözős játékot készít PlayStation Vita-ra, melynek címe Unit 13 lesz.

Bővebben
2011
ápr
25
Hír

Lelépett a Zipper Interactive vezető tervezője

0

Megvárta, amíg a SOCOM 4: U.S. Navy SEALs az üzleteket polcaira kerül, s ezután állt fel Travis Steiner a Zipper Interactive kötelékéből, hogy személyes céljait valósítsa meg.

Bővebben
2011
ápr
8
HírVideó

SOCOM 4: U.S. Navy SEALs – sztori trailer

0

Korábban pár videót már bemutattunk a Zipper Interactive játékának, a SOCOM 4: U.S. Navy SEALs-nek a zárt multiplayer bétájából, most egy sztori trailer került a porondra.

Bővebben
2011
Már
21
HírVideó

SOCOM 4: U.S. Navy SEALs – multiplayer béta videók

0

Már zajlik a Zipper Interactive játékának, a SOCOM 4: U.S. Navy SEALs-nek a multiplayer béta tesztje, ami sajnos zárt, és csak a fejlesztők által kiválasztott néhány ember vehet részt benne.

Bővebben