E hírt olvasva nyilván a fél ország anyázik, ugyanis a 2K Games ma bejelentette, hogy a BioShock Infinite csak 2013-ban jelenik meg. A csúszás oka az, hogy a végterméknek még időre van a tökéletesedéshez.

Az előzetes tervekkel ellentétben a sokak által türelmetlenül várt BioShock Infinite csak jövőre jelenik meg. Kevin Levine szerint a csúszás “lehetővé teszi, hogy az Infinite még sokkal különlegesebbé váljon, mint ami jelenleg”.  Egyúttal pontos megjelenési dátumot is be lehet vésni a játék mellé: 2013. február 26.

Amikor márciusban bejelentettük a BioShock Infinite megjelenési dátumát, meglehetősen magabiztosan éreztük magunkat a dátumot illetően. Azóta rájöttünk, hogy az Infinite még sokkal különlegesebb lehet, mint amilyen most. Következésképp ahhoz, hogy a tehetséges csapatunk mindezt megvalósíthassa, időre van szükségük, ezért csúsztattuk el a megjelenést jövő februárra.

Az Irrational Games tehát borzolja a rajongók idegeit, azonban vélhetően senki sem fog fanyalogni, ha a néhány hónap késésért cserébe kapnak valami igazán ütőset jövőre.