29 perc hiányzott a boldogságtól, mindössze ennyi idő kellett volna, hogy a hivatalos időpont szerint az Xbox 360 dashboard frissítés élesítve legyen. Elmaradt, csúszik.

Az utolsó pillanatban halasztotta el a dashboard frissítését a Microsoft, melynek eredetileg délután 3 órakor kellett volna greenwichi idő szerint elrajtolnia. Major Nelson mindössze 29 perccel a határidő előtt tudatta Twitteren, hogy töke van a menyasszonynak, az egészből nem lesz semmi. Legalább is határidőre nem. “Figyelem! Kicsit módosítjuk az Xbox 360 dashboard frissítés időzítését!” – írta. “A nap folyamán később ismét jelentkezem”.

A Microsoft őszi frissítése, melyre hónapok óta készül a cég, s melyről olya sok hír szólt, frissíti a konzol operációs rendszerét a Windows 8/Phone 7 Metro interfészre. Azóta sincs hír, hogy mikor startol az új frissítés, s tekintettel arra, hogy a béta tesztben mi részt vettünk, nálunk már az új rendszer fut, így ellenőrizni sem tudjuk, hogy azóta elérhető-e már. Tegyétek meg a kedvünkért, köszönjük!