A lengyel CD Projekt RED örökre beírta magát a videojáték történelembe a The Witcher 3: Wild Hunt-tal, mely hatalmas üzleti sikert aratott. Új játékuk, a Cyberpunk 2077 fejlesztése egy zsák pénzbe kerül. 

A CD Projekt következő játéka, a Cyberpunk 2077 hatalmas várakozásnak örvend világszerte, és a stúdió minden követ megmozgat annak érdekében, hogy ismét egy grandiózus címmel álljanak elő. A lengyel Puls Biznesu-nak adott nyilatkozatában Adam Kiciński elárulta, hogy a játék költségvetése nagyobb lesz, mint a The Witcher 3-é volt.

Számítsai szerint a játék fejlesztési és egyéb kötlségei jóval meghaladják majd azt a 85 millió dollárt, amibe a The Witcher 3 került, bár hangsúlyozza, hogy ebből az összegből a tényleges fejlesztési költség 25 millió dollár volt, a többi 60 dollár az indirekt költségre ment el.

Ugyanakkor a CD Projekt úgy számol, hogy mindez meg fog térülni, és Kiciński szerint a játékban nagyobb az értékesítési potenciál (értsd: várhatóan több fogy majd belőle), mint a The Witcher 3 esetében.