A Vigil Games bejelentette, hogy a két hét múlva debütáló Darksiders II játékuk tartalmazni fogja a Game+ és az Arena módokat is. A készítők mindent megtesznek azért, hogy a játék a lehető leghosszabb ideig legyen szavatos.

A Game+ mód természetesen nem új találmány, azok kedvéért, akik nem tudnák mi ez: miután teljesítetted a játékot, ismét elkezdheted úgy, hogy az első végigjátszás során megszerzett összes cucc, fegyver és képesség a rendelkezésedre áll már a legelején.

Emellett a Vigil Games készített egy Arena módot is a játékhoz, mely “az igazi kihívást biztosítja majd a Darksiders II játékosoknak”. Gondolj erre úgy, mint a Darksiders II horda módja, azzal a különbséggel, hogy itt díjként különböző loot-okhoz juthatsz. Úgy fog működni, hogy meghatározott számú hullám teljesítését követően eldöntheted, hogy elviszed-e a díjat, vagy pedig újabb hullámok próbáit állod ki, azonban ha sikerül, izmosabb cuccot kapsz cserébe.

A THQ egyúttal azt is elárulta, hogy a képességekkel felturbózott főhős természetesen átvihető lesz majd a DLC-kampányokba.