A Kotaku ma pletykálós kedvében volt, és igen komoly híreszteléseket osztott meg két siker franchise, a Dead Space és a Dragon Age-dzsel kapcsolatban. Kapaszkodj!

Kezdjük a sárkányokkal: a Dragon Age következő része állítólag multiplayer szekcióval bővül majd. Ez már önmagában is elég merész híresztelés, azonban kíváncsivá tesz mindenkit, pláne, ha azt is hozzátesszük, hogy mindezt a DICE-féle Frostbite 2 motorral tervezik megvalósítani (ez ketyeg a Battlefield 3 alatt is). A Kotaku azt sem zárta ki, hogy a multiplayer Dragon Age akár egy különálló játék is lehet.

A másik csokor a Dead Space-szel kapcsolatos, miszerint az Electronic Arts ki szeretné terjeszteni a franchise-t, s már készülőben is van egy FPS, illetve terveznek egy űrhajós sci-fit is. Itt még nincs vége, tervebe van véve egy űrben játszódó Uncharted 3 is, persze csak átvitt értelemben. A Dead Space 3-ról már korábban mi magunk is írtunk, de most is megemlítjük, a Kotaku is megerősítette, hogy természetesen a játék készülőben van.