Ha tavaly kihagytad volna a Codemasters által fémjelzett DiRT 3-at, akkor egy hónap múlva remek alkalommal találod magad szemben, érkezik a játék teljes változata, a Complete Edition, mely természetesen az összes DLC-t is tartalmazni fogja.

Ilyen magas játékárak mellett nem rossz taktika, hogy egy általad kiszemelt játék megjelenését követően vársz körülbelül egy évet, amikor megjelenik a Complete Edition, mely a megjelenési árhoz képest kevesebb pénzért lehet a tiéd, ráadásul az összes DLC-vel együtt. Így járhatsz most a DiRT 3-mal is, a teljes változatban az alapjátékon kívül a Monte Carlo Rally Pack, az X Games Asia Track Pack, a Power and Glory Car Pack, a Mud and Guts Car Pack, a Colin McRae Vision Charity Pack, a Ken Block Special Pack és a Mini Gymkhana Special Pack is a tiéd lehet.

A DiRT 3 Complete Edition Xbox 360, PS3 és PC platformokra jelenik meg március végén, pontos árat egyelőre nem tudunk mondani, vélhetően és üzlettől függően 9-10 ezer forint körüli áron lesz beszerezhető.