A Remedy Entertainment még csak néhány napja jelentette be az Alan Wake PC-s verziójának megjelenési dátumát, mely csak Steam-en elérhető, máris egy újabb jó hírrel szolgálhatunk. Lesz dobozos verzió is.

Ha jobban szereted, hogy az általad megvett játékokat fizikai formában is birtokolhasd, ne csak virtuálisan a PC-re letöltve, és csak ezért nem vennéd meg az Alan Wake első részét, ez a hír Neked szól. A Nordic Games jóvoltából Alan Wake dobozos formát is ölt. Ha mindez nem elég jó hír, akkor tetézzük kicsit. Az alap játék mellet a két DLC, a The Signal és a The Writer is helyet kapott a lemezen.

Természetesen nagyon boldogok és büszkék vagyunk, hogy együttműködhetünk a videojáték ipar legnagyobb tehetségeivel és művészeivel.” mondta Lars Wingefors, a Nordic Games vezérigazgatója. “Már nagyon várjuk az Alan Wake PC-s verzióját, különösképp ha arról beszélünk, hogy ez egy fantasztikus PC-s adaptáció, nem csak egy egyszerű portolás. Erről még részletesebben is beszélünk a következő hetekben.

Annyit már most is biztosan tudunk, hogy figyelembe vették a PC-s irányítás korlátait és a játék teljes körű billentyűzet és egér támogatást kap.