Nem találtak süket fülekre azok a rajongói visszajelzések, melyek az idei év talán legellentmondásosabb játékával, a Dragon Age II-vel kapcsolatban láttak napvilágot. A BioWare figyel.

Több mint fél évvel a Dragon Age II megjelenése után rajongók tízezrei polemizálnak még mindig a fórumokon arról, hogy mi volt jó, vagy éppenséggel rossz a szerepjáték első-, illetve második részében. A BioWare vezérigazgatója, Dr. Ray Muzyka elmondta, hogy azon túl, hogy a második rész problémáit kezelni fogják, a stúdió ihletet merít más népszerű címekből is, beleértve a Bethesda sikerjátékát, a The Elder Scrolls V: Skyrimet is.

Muzyka a Wired magazinnak adott nyilatkozatában ez mondta: “A következő Dragon Age az előző két rész legjobb tulajdonságait megtartja, egyúttal számos újdonsággal is előrukkol. Úgy vélem, hogy a játékosokat élvezettel tölti el néhány a közelmúltban megjelent, sikerese játék nyílt világa. A Skyrimet agresszívan górcső alá vettük. Tetszik nekünk. Nagy rajongói vagyunk a Bethesda-nak és a termékeiknek. Úgy vélem, remek dolgokra vagyunk képesek.”

Örülnél annak, ha a Dragon Age III nyílt világú formátumban jelenne meg? Vagy térjen vissza a BioWare a gyökerekhez, ahhoz a formulához, ami az eredeti játékot sikeressé tette? Írd meg nekünk a kommentek között!