Ismét felcsillant a remény, hogy talán lesz Duke Nukem. A Duke Nukem társ alkotója, George Broussard azt nyilatkozta egy 2006-os interjúban, hogy a Duke Nukem Forever-t akkor fogják kiadni, ha a malacok majd repülnek (értsd: soha).

Nos, a designer egy legutóbbi tweet-jét ha megnézzük, az repülő malacokat ábrázol. A tweet tegnap este került fel, s bár egyetlen szót sem tartalmaz, egy link található rajta, amire klikkelve eljuthatunk a malacokat ábrázoló képhez. A tweet tegnap este került fel, s bár egyetlen szót sem tartalmaz, egy link található rajta, amire klikkelve eljuthatunk a malacokat ábrázoló képhez.

Az, hogy ez a tweet utalás-e a Duke Nukem Forever-re, az még kérdéses, de a legfrissebb pletykák szerint ez hamarosan kiderül. Augusztus elején találgatások láttak napvilágot, hogy a Borderland készítője, a Gearbox Software kezei alatt készül a Duke Nukem, már majdnem be is fejezték, és hamarosan játszható demó is napvilágot lát. A Gearbox ugyan nem kívánt nyilatkozni az ügyben, annyi már tudható, hogy a holnap Seattle-ben kezdődő Penny Arcade Expo-n kommentálják a találgatást.

A Duke Nukem Forever 1997 óta (nem elírás!) készül, s gyakorlatilag a világ összes játékosa már lemondott arról, hogy valaha ebből lesz is valami.