A Criterion boszorkánykonyháján rotyogó Need for Speed: Most Wanted reboot kapott hideget és meleget is az EA E3-as prezentációt követően, sokak végleg leírták vele az NFS szériát. Lássuk, mit tud majd a játék.

A Need for Speed: Most Wanted egy olyan nyílt világba kalauzol el, ahol gyakorlatilag szabályok nélkül azt csinálsz, amit akarsz, s a játékos célja az lesz, hogy megszerezze a leghírhedtebb sofőr címét. A játék a képzeletbeli Fairhaven City-ben játszódik, ahol amellett, hogy a rendőrök orra alá borsot törsz, szabadon száguldozhatsz,vagy épp “városnézhetsz” autódból kibámulva. Bizonyos épületek felett át is lehet majd ugratni, persze ehhez megfelelő körülmények kellenek majd.

Az Autolog rendszer megújult, búcsút inthetsz a szobáknak és a menüknek, s a közösségi hálózatokat kihasználva hívhatsz ki bárkit egyszemélyes, vagy épp többjátékos versenyre. Bármit, amit a játékban teszel sebességpontokkal jutalmaznak, s ha ebből kellő számút sikerült összegyűjtened, akkor felkerülhetsz a Most Wanted körözési listájára.