A Call of Duty XP rendezvényről az átlagosnál több Modern Warfare 3 hír érkezik, mint egy szokásos héten, a legfrisebb épp egy MW3 mintázatú Xbox 360 bundle-t mutat be. Kafa.

Az Activision úk Xbox 360 csomagot mutatott be, gyakorlatilag arany áron. A 400 dollárért árult konzol egyedi festéssel büszkélkedhet, melynek múzsája a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt. Maga a modell a teljesen szokványos slim kiszerelés, fémes-terepes beütéssel, 320 GB-os merevlemezzel, ezen felül speckó hangokat ad ki a tálca kinyitásakor vagy bekapcsoláskor.

A borsos árért azon túl, hogy megkapjuk az alapjátékot, két kontroller is érkezik, ezt egyébként külön is meg lehet venni 60 dollárért, vezeték nélküli headsethez pedig 70 dollárért lehet majd jutni, mind a kettőhöz exkluzív letölthető kiegészítő dukál.

A csomag tehát körülbelül 80,000 forintos áron lesz majd elérhető nálunk, amiből ha leszámítjuk a játék árát (12,000), egy plusz kontrollert (8,500), akkor gyakorlatilag már csak 6-7 ezer forintot kell ráfizetni az egyedi dizájnért és a nagyobb merevlemezért. Ez egyáltalán nem rossz díl, rajongóknak pláne nem.