Strauss Zelnick, a Take-Two Interactive vezére úgy nyilatkozott, hogy jelenleg nem érdekeltek a kiadó eladásában. Az első, eladásról szól hír még 2008-ban kelt szárnyra.

Büszke vagyok arra, amit elértünk az elmúlt években, de mi a részvénytulajdonosok érdekeit kell képviseljük, így ha felvásárlási ajánlat érkezik, akkor alaposan megfontoljuk a kérdést. Jelenleg élvezzük a függetlenségünket.” – nyilatkozta Zelnick. A legutolsó komoly ajánlatot 2008 elején a Take-Two az Electronic Arts-tól kapta, akkor Zelnick erős lobbija akadályozta meg (hál’ istennek) a két milliárd dolláros üzletet. A pletykák szerintaz utóbbi időben az Activision érdeklődik a kiadó iránt.

A Take-Two-nak olyan nagyszerű játékokat köszönhetünk, mint a Grand Theft Auto, a Red Dead Redemption, az L.A. Noire, a Bioshock, és még hosszasan lehetne sorolni. Reméljük, minden marad változatlanul, mert a kiadó neve általában egyet jelent a minőséggel, bár időnként egy-egy fiaskó becsúszik, ezek közül a legfrissebb épp a Duke Nukem Forever.