Angry Birds rajongók figyelem! A játék első három része HD felbontásban, Kinect-  és Move támogatással kerül hamarosan kiadásra dobozos formában, Xbox 360, PS3 és 3DS platformokra! Rengeteg újdonság is lesz a csomagban!

A megjelenéshez meg kell várni az idei karácsonyt, de akkor dobozos formában, egy lemezen (ill. memóriakártyán) érkezik az Angry Birds Trilogy, bár 3DS-en technikai korlátok miatt nem lesz HD felbontás. A csomag az Angry Birds, az Angry Birds Season és az Angry Birds Rio található majd meg, extra átvezetőkkel és egyéb tartalmakkal, ígéri a Rovio.

Természetesen mind a három játékot testre szabták, és a konzolokban rejlő lehetőségekhez igazítják a játékokat, például animált hátterek jelennek meg a játékban.

[UPDATE] A játékot az Activision adja ki, akik bejelentették, hogy a 3DS platformon az ár 29,99 dollár, míg Xbox 360 és PS3 platformokon a kiskereskedelmi ajánlott ár 39,99 dollár, ami több, mint nyolc ezer forint! iOS változatban a három játékért körülbelül 650 forintot kell leperkálni. Igaz, a konzolos verziókban extrák és mozgásérzékelős irányítás is lesz, de ez az ár ezt figyelembe véve is nevetséges!