A Fallout: New Vegas legújabb javításával meggyűlt a baja néhány Xbox 360 tulajnak, ugyanis a patch nagyobb galibát okozott, mint hasznot.

A játék hivatalos fórumán megjelent friss bejegyzések szerint a játékosok nem tudják betölteni a mentett állásaikat, miután az 1.3-as frissítést feltették tegnap reggel, vagy pedig véletlenszerű rendszerösszeomlást tapasztalnak, a konzol lefagy, se kép, se hang. “Remek, kivettem egy szabadnapot, leültem a konzol elé, hogy játsszak a New Vegas-szal, s találjátok ki mi történt, lefagyott az egész. Köszönöm Bethesda!” – írta egy felháborodott fórumozó.

A kiadó Twitter bejegyzésében elismerte a hibát, s megnyugtattak mindenkit, hogy a javítás javítása már készülőben van. “Tudunk róla, hogy néhány játékosnak gondja van a mentésekkel, a Microsoft-tal közösen dolgozunk a hiba elhárításán, s hamarosan több információt is közzé tudunk tenni.”  Azt azért hozzá kell tennünk, hogy az akció-RPG megjelenése óta nem ez az első technikai hiba, a felháborodást abszolút jogosnak tartjuk.