Konzol Center https://konzolcenter.hu Az online konzol magazin Thu, 24 Dec 2020 10:45:49 +0000 hu hourly 1 https://konzolcenter.hu/wp-content/uploads/2020/10/favicon.icoKonzol Centerhttps://konzolcenter.hu 32 32 Leleplezte saját konzolját a KFChttps://konzolcenter.hu/leleplezte-sajat-konzoljat-a-kfc/ https://konzolcenter.hu/leleplezte-sajat-konzoljat-a-kfc/#respond Thu, 24 Dec 2020 11:45:03 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40675 A Kentucky Fried Chicken valóra váltotta azt, amiről júniusban röppent fel a hír: a gyorsétteremlánc saját márkájú konzolt dob piacra, brutálisan erős hardverrel. A Forbes információi szerint a KFConsole valóban létezik, és tegnap a Twitterre is kikerült a hír a KFC jóvoltából. The console wars are 𝒐𝒗𝒆𝒓. Introducing the KFConsole. #PowerYourHunger pic.twitter.com/k7AM6g61Ip — KFC Gaming (@kfcgaming) December 22, 2020 Egyelőre ár és megjelenés dátum nincs a konzolhoz, de a lenti felsorolás alapján egy igen erős masinára számíthatunk: A konzol a Cooler Master közreműködésével készül, így sokkal inkább egy PC lesz, mint konzol 4k / 240fps sebességgel képes a játékok futtatására Intel Nuc 9 Extreme Compute Element  –  Intel Core i9-9980HK processzorral Cserélhető GPU, így a konzolt fejlesztheted Egy pár PCIe NVMe Seagate BarraCuda 1TB SSD, ez kétszer akkora, mint az XSX, és majdnem háromszor, mint a PS5 esetében VR-képes, támogatja a ray-tracinget   Kíváncsian várjuk a további részleteket.

The post Leleplezte saját konzolját a KFC first appeared on Konzol Center.

]]>
A Kentucky Fried Chicken valóra váltotta azt, amiről júniusban röppent fel a hír: a gyorsétteremlánc saját márkájú konzolt dob piacra, brutálisan erős hardverrel.

A Forbes információi szerint a KFConsole valóban létezik, és tegnap a Twitterre is kikerült a hír a KFC jóvoltából.

Egyelőre ár és megjelenés dátum nincs a konzolhoz, de a lenti felsorolás alapján egy igen erős masinára számíthatunk:

 • A konzol a Cooler Master közreműködésével készül, így sokkal inkább egy PC lesz, mint konzol
 • 4k / 240fps sebességgel képes a játékok futtatására
 • Intel Nuc 9 Extreme Compute Element  –  Intel Core i9-9980HK processzorral
 • Cserélhető GPU, így a konzolt fejlesztheted
 • Egy pár PCIe NVMe Seagate BarraCuda 1TB SSD, ez kétszer akkora, mint az XSX, és majdnem háromszor, mint a PS5 esetében
 • VR-képes, támogatja a ray-tracinget

 

Kíváncsian várjuk a további részleteket.

The post Leleplezte saját konzolját a KFC first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/leleplezte-sajat-konzoljat-a-kfc/feed/ 0
Már ismert a januári Games With Gold-felhozatalhttps://konzolcenter.hu/mar-ismert-a-januari-games-with-gold-felhozatal/ https://konzolcenter.hu/mar-ismert-a-januari-games-with-gold-felhozatal/#respond Thu, 24 Dec 2020 07:54:20 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40673 A Microsoft máris közzétette, hogy milyen címeket tölthetnek le a Gold-előfizetéssel rendelkező felhasználók januárban. Senki ne számítson nagy durranásra. 

The post Már ismert a januári Games With Gold-felhozatal first appeared on Konzol Center.

]]>
A Microsoft máris közzétette, hogy milyen címeket tölthetnek le a Gold-előfizetéssel rendelkező felhasználók januárban. Senki ne számítson nagy durranásra.

The post Már ismert a januári Games With Gold-felhozatal first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/mar-ismert-a-januari-games-with-gold-felhozatal/feed/ 0
13 millió Cyberpunk 2077 fogyott eddighttps://konzolcenter.hu/13-millio-cyberpunk-2077-fogyott-eddig/ https://konzolcenter.hu/13-millio-cyberpunk-2077-fogyott-eddig/#respond Wed, 23 Dec 2020 08:55:25 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40671 A hatalmas botrány ellenére a Cyberpunk 2077 üzletileg sikeres: a 8 millió előrendelésen felül a játékból a megjelenése óta újabb 5 millió példány fogyott világszerte, ami csak a legnagyobb játékoknak sikerül. Egy életre megemlegette a CD Projekt a Cyberpunk 2077 rajtját, ugyanis az óriási technikai problémákkal küszködő játék övezte botrány 1 milliárd dollárjába került eddig a lengyel fejlesztőnek, ennyit csökkent a vállalat értéke a tőzsdén pillanatok alatt. Azóta a Sony levette a játékot a virtuális boltjából, és az Xbox is figyelmeztető jelzést tett a vásárlók szeme elé a Store-ban. A játékot árát minden platformon már hivatalosan is vissza lehet kérni, a digitális és fizikai kópiákra is egyaránt igaz az új eljárás. Mindezek ellenére a játék olyan eladási számokat produkál, amit az elérhető játékok 99%-a álmában se meri magának kívánni: előrendelésből 8 millió példány fogyott, és a megjelenés óta újabb 5 millió kópia talált gazdára. Daniel Ahmad, a Niko Partners elemzője […]

The post 13 millió Cyberpunk 2077 fogyott eddig first appeared on Konzol Center.

]]>
A hatalmas botrány ellenére a Cyberpunk 2077 üzletileg sikeres: a 8 millió előrendelésen felül a játékból a megjelenése óta újabb 5 millió példány fogyott világszerte, ami csak a legnagyobb játékoknak sikerül.

Egy életre megemlegette a CD Projekt a Cyberpunk 2077 rajtját, ugyanis az óriási technikai problémákkal küszködő játék övezte botrány 1 milliárd dollárjába került eddig a lengyel fejlesztőnek, ennyit csökkent a vállalat értéke a tőzsdén pillanatok alatt. Azóta a Sony levette a játékot a virtuális boltjából, és az Xbox is figyelmeztető jelzést tett a vásárlók szeme elé a Store-ban. A játékot árát minden platformon már hivatalosan is vissza lehet kérni, a digitális és fizikai kópiákra is egyaránt igaz az új eljárás.

Mindezek ellenére a játék olyan eladási számokat produkál, amit az elérhető játékok 99%-a álmában se meri magának kívánni: előrendelésből 8 millió példány fogyott, és a megjelenés óta újabb 5 millió kópia talált gazdára. Daniel Ahmad, a Niko Partners elemzője szerint a játék az ellentmondások ellenére rekord rajtot produkált, amire csak a Red Dead Redemption 2 és a Call of Duty-címek képesek.

A CD Projekt által kiadott közlemény az eladott darabszámokról a részvényesek megnyugtatására szolgál, jelezvén, hogy a játékban nagyon nagy üzleti potenciál van.

The post 13 millió Cyberpunk 2077 fogyott eddig first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/13-millio-cyberpunk-2077-fogyott-eddig/feed/ 0
Mostanáig soha nem vezette Assassin’s Creed-játék az eladási listákat Angliábanhttps://konzolcenter.hu/mostanaig-soha-nem-vezette-assassins-creed-jatek-az-eladasi-listakat-angliaban/ https://konzolcenter.hu/mostanaig-soha-nem-vezette-assassins-creed-jatek-az-eladasi-listakat-angliaban/#respond Mon, 21 Dec 2020 15:29:14 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40669 A frencsájz történetében először ért csúcsra karácsony előtt az Assassin’s Creed az Egyesült Királyságban, a Valhalla ugyanis múlt héten a legnagyobb példányszámban fogyott játék volt a szigetországban. Az elmúlt 15 évben mindössze háromszor fordult elő, hogy a karácsonyt megelőző toplistát ne FIFA- vagy Call of Duty-játék vezette volna. Eddig a két trónfosztó a The Elder Scrolls V: Skyrim volt 2011-ben, illetve a Red Dead Redemption 2 2018-ban. Ezúttal az Assassin’s Creed: Valhalla picsázta el a másik két sorozatot, melynek eladásai 66%-kal ugrottak meg az éppen folyó leárazások jóvoltából. Íme a 10 legsikeresebb játék: Assassin’s Creed Valhalla Call of Duty: Black Ops Cold War Cyberpunk 2077 FIFA 21 Animal Crossing: New Horizons Spider-Man: Miles Morales Mario Kart 8: Deluxe Just Dance 2021 Ring Fit Adventure Super Mario 3D All-Stars

The post Mostanáig soha nem vezette Assassin's Creed-játék az eladási listákat Angliában first appeared on Konzol Center.

]]>
A frencsájz történetében először ért csúcsra karácsony előtt az Assassin’s Creed az Egyesült Királyságban, a Valhalla ugyanis múlt héten a legnagyobb példányszámban fogyott játék volt a szigetországban.

Az elmúlt 15 évben mindössze háromszor fordult elő, hogy a karácsonyt megelőző toplistát ne FIFA- vagy Call of Duty-játék vezette volna. Eddig a két trónfosztó a The Elder Scrolls V: Skyrim volt 2011-ben, illetve a Red Dead Redemption 2 2018-ban. Ezúttal az Assassin’s Creed: Valhalla picsázta el a másik két sorozatot, melynek eladásai 66%-kal ugrottak meg az éppen folyó leárazások jóvoltából.

Íme a 10 legsikeresebb játék:

 1. Assassin’s Creed Valhalla
 2. Call of Duty: Black Ops Cold War
 3. Cyberpunk 2077
 4. FIFA 21
 5. Animal Crossing: New Horizons
 6. Spider-Man: Miles Morales
 7. Mario Kart 8: Deluxe
 8. Just Dance 2021
 9. Ring Fit Adventure
 10. Super Mario 3D All-Stars

The post Mostanáig soha nem vezette Assassin's Creed-játék az eladási listákat Angliában first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/mostanaig-soha-nem-vezette-assassins-creed-jatek-az-eladasi-listakat-angliaban/feed/ 0
Perek elé néz a CD Projekt a Cyberpunk 2077 miatthttps://konzolcenter.hu/perek-ele-nez-a-cd-projekt-a-cyberpunk-2077-miatt/ https://konzolcenter.hu/perek-ele-nez-a-cd-projekt-a-cyberpunk-2077-miatt/#respond Mon, 21 Dec 2020 08:20:44 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40667 Dagad a botrány a CD Projekt körül a Cyberpunk miatt, a legfrissebb hírek szerint befektetők fogják perbe a lengyel kiadót amiatt, hogy a haszon megszerzése érdekében megtévesztették a piacot. A New York Times beszámolója szerint egy varsói ügyvédi iroda és egy CD Projekt befektető a jogszabályi környezetet vizsgálja annak érdekében, hogy a lengyel kiadó jogilag is felelhessen a Cyberpunk 2077 elcseszett rajtja miatt, minek következtében a cég részvényeinek értéke drámai módon, 1 milliárd dollárral csökkentek a megjelenést követő napokban. A Sony múlt pénteken jelentette be, hogy a játékot leveszi a virtuális piacteréről, és az átmenetileg nem lesz megvásárolható. Nem a lengyel cég az egyetlen, aki vizsgálódik, egy new yorki ügyvédi iroda szintén vizsgálatot jelentett be a Cyberpunk fejlesztője ellen. A vizsgálat oka, hogy a lengyel kiadó “lehetséges, hogy megtévesztő információt tett közzé a részvényesek  valamint az egyéni befektetők körében”. Egy, a videojátékokra specializálódott ügyvédi iroda szerint a CD Projekt azért […]

The post Perek elé néz a CD Projekt a Cyberpunk 2077 miatt first appeared on Konzol Center.

]]>
Dagad a botrány a CD Projekt körül a Cyberpunk miatt, a legfrissebb hírek szerint befektetők fogják perbe a lengyel kiadót amiatt, hogy a haszon megszerzése érdekében megtévesztették a piacot.

A New York Times beszámolója szerint egy varsói ügyvédi iroda és egy CD Projekt befektető a jogszabályi környezetet vizsgálja annak érdekében, hogy a lengyel kiadó jogilag is felelhessen a Cyberpunk 2077 elcseszett rajtja miatt, minek következtében a cég részvényeinek értéke drámai módon, 1 milliárd dollárral csökkentek a megjelenést követő napokban. A Sony múlt pénteken jelentette be, hogy a játékot leveszi a virtuális piacteréről, és az átmenetileg nem lesz megvásárolható.

Nem a lengyel cég az egyetlen, aki vizsgálódik, egy new yorki ügyvédi iroda szintén vizsgálatot jelentett be a Cyberpunk fejlesztője ellen. A vizsgálat oka, hogy a lengyel kiadó “lehetséges, hogy megtévesztő információt tett közzé a részvényesek  valamint az egyéni befektetők körében”. Egy, a videojátékokra specializálódott ügyvédi iroda szerint a CD Projekt azért felelhet, mert “manipulatív és megtévesztő gyakorlatokat” alkalmazott.

The post Perek elé néz a CD Projekt a Cyberpunk 2077 miatt first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/perek-ele-nez-a-cd-projekt-a-cyberpunk-2077-miatt/feed/ 0
Ezek voltak az idei év legrosszabb játékaihttps://konzolcenter.hu/ezek-voltak-az-idei-ev-legrosszabb-jatekai/ https://konzolcenter.hu/ezek-voltak-az-idei-ev-legrosszabb-jatekai/#respond Sun, 20 Dec 2020 07:39:05 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40665 A Metacritic nyilvánosságra hozta, hogy mik voltak az idei év legrosszabb játékai a kritikusok szerint. A tíz játék egyike sem érte el az 50 pontot. Az 1999-ben alapított Metacritic szerint kizárólag a világ legmegbízhatóbb tesztelőitől gyűjt adatokat, melyekből most összeállította a lenti listát. A játékoknál a  a kritikusok által adott pontok súlyozott átlagát vette figyelembe. Ezek szerint 2020-ban a legrosszabb játék a 10 dolláros Tiny Racer volt, melyről egyhangúan nyilatkoztak a kritikusok. TOP 10 legrosszabb játék 2020-ban Tiny Racer (Switch) – 29 XIII Remake (Xbox One) – 32 Dawn of Fear (PS4) – 33 Fast & Furious Crossroads (PC) – 34 Arc of Alchemist (Switch) – 36 Remothered: Broken Porcelain (PC) – 39 Tamarin (PS4) – 40 Street Power Soccer (PS4) – 41 Gleamlight (Switch) – 42 The Elder Scrolls: Blades (Switch) – 42 A legjobb eredményt idén egyébként a Persona 5 Royal Edition, valamint a The Last of Us: […]

The post Ezek voltak az idei év legrosszabb játékai first appeared on Konzol Center.

]]>
A Metacritic nyilvánosságra hozta, hogy mik voltak az idei év legrosszabb játékai a kritikusok szerint. A tíz játék egyike sem érte el az 50 pontot.

Az 1999-ben alapított Metacritic szerint kizárólag a világ legmegbízhatóbb tesztelőitől gyűjt adatokat, melyekből most összeállította a lenti listát. A játékoknál a  a kritikusok által adott pontok súlyozott átlagát vette figyelembe. Ezek szerint 2020-ban a legrosszabb játék a 10 dolláros Tiny Racer volt, melyről egyhangúan nyilatkoztak a kritikusok.

TOP 10 legrosszabb játék 2020-ban

 1. Tiny Racer (Switch) – 29
 2. XIII Remake (Xbox One) – 32
 3. Dawn of Fear (PS4) – 33
 4. Fast & Furious Crossroads (PC) – 34
 5. Arc of Alchemist (Switch) – 36
 6. Remothered: Broken Porcelain (PC) – 39
 7. Tamarin (PS4) – 40
 8. Street Power Soccer (PS4) – 41
 9. Gleamlight (Switch) – 42
 10. The Elder Scrolls: Blades (Switch) – 42

A legjobb eredményt idén egyébként a Persona 5 Royal Edition, valamint a The Last of Us: Part II, a Hades és a Half Life: Alyx érte el.

The post Ezek voltak az idei év legrosszabb játékai first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/ezek-voltak-az-idei-ev-legrosszabb-jatekai/feed/ 0
A Microsoft is visszaadja a pénzt a Cyberpunk 2077-érthttps://konzolcenter.hu/a-microsoft-is-visszaadja-a-penzt-a-cyberpunk-2077-ert/ https://konzolcenter.hu/a-microsoft-is-visszaadja-a-penzt-a-cyberpunk-2077-ert/#respond Sat, 19 Dec 2020 07:29:54 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40663 A Sony bejelentése után a Microsoft sem vonakodott sokáig és bejelentette, hogy mindenkinek visszaadja a pénzét, aki a Cyberpunk 2077-et digitálisan vásárolta meg Xbox-ra. A közleményben kitértek arra, hogy tudják, hogy a CD Projek Red rendkívüli körülmények között dolgozott azért rengeteget, hogy időben megjelenhessen a játék, de tudják, hogy sokan nem elégedettek azzal, amit kaptak a pénzükért cserébe. Ezért kiterjesztik visszatérítési politikájukat, és bárkinek, aki a játék digitális változatát vette meg, visszafizetik a vételárat. A Sony ennyivel nem érte be, és átmenetileg le is szedte a játékot a PlayStation Store-ból. A Microsoft Store-ban továbbra is megvásárolható a Cyberpunk 2077.

The post A Microsoft is visszaadja a pénzt a Cyberpunk 2077-ért first appeared on Konzol Center.

]]>
A Sony bejelentése után a Microsoft sem vonakodott sokáig és bejelentette, hogy mindenkinek visszaadja a pénzét, aki a Cyberpunk 2077-et digitálisan vásárolta meg Xbox-ra.

A közleményben kitértek arra, hogy tudják, hogy a CD Projek Red rendkívüli körülmények között dolgozott azért rengeteget, hogy időben megjelenhessen a játék, de tudják, hogy sokan nem elégedettek azzal, amit kaptak a pénzükért cserébe. Ezért kiterjesztik visszatérítési politikájukat, és bárkinek, aki a játék digitális változatát vette meg, visszafizetik a vételárat.

A Sony ennyivel nem érte be, és átmenetileg le is szedte a játékot a PlayStation Store-ból. A Microsoft Store-ban továbbra is megvásárolható a Cyberpunk 2077.

The post A Microsoft is visszaadja a pénzt a Cyberpunk 2077-ért first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/a-microsoft-is-visszaadja-a-penzt-a-cyberpunk-2077-ert/feed/ 0
Februárban jön a Control Ultimate Edition az új konzolokrahttps://konzolcenter.hu/februarban-jon-a-control-ultimate-edition-az-uj-konzolokra/ https://konzolcenter.hu/februarban-jon-a-control-ultimate-edition-az-uj-konzolokra/#respond Sat, 19 Dec 2020 07:20:38 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40661 A Remedy bejelentette, hogy a Control Ultimate Edition digitális kiadása februárban érkezik PlayStation 5-re és Xbox One-ra. Márciusban pedig a lemezes kiadás is megérkezik. A fejlesztők a Twitteren közölték a hírt, és mellé egy videóban mutatták meg a játék új képességeit. A felhasználók választhatnak a performance mód és a nagyobb felbontás mellett, előbbiben 60 fps képkocka sebességgel rohangál a játék a kijelzőkön. Control Ultimate Edition comes to PS5 and Xbox Series X|S with a 60fps Performance Mode and 30fps Graphics Mode (with ray-tracing) While we work on the full trailer, enjoy a sneak peek of both modes, recorded on PS5. Digital launch: Feb 2, 2021 Retail launch: March 2, 2021 pic.twitter.com/5CZOczBHky — Control 🔦🔻 (@ControlRemedy) December 18, 2020 A Control Ultimate Edition jelenleg PC-re, PS4-re, és Xbox One-ra érhető el, az alapjáték mellett tartalmazza a DLC-ket.

The post Februárban jön a Control Ultimate Edition az új konzolokra first appeared on Konzol Center.

]]>
A Remedy bejelentette, hogy a Control Ultimate Edition digitális kiadása februárban érkezik PlayStation 5-re és Xbox One-ra. Márciusban pedig a lemezes kiadás is megérkezik.

A fejlesztők a Twitteren közölték a hírt, és mellé egy videóban mutatták meg a játék új képességeit. A felhasználók választhatnak a performance mód és a nagyobb felbontás mellett, előbbiben 60 fps képkocka sebességgel rohangál a játék a kijelzőkön.

A Control Ultimate Edition jelenleg PC-re, PS4-re, és Xbox One-ra érhető el, az alapjáték mellett tartalmazza a DLC-ket.

The post Februárban jön a Control Ultimate Edition az új konzolokra first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/februarban-jon-a-control-ultimate-edition-az-uj-konzolokra/feed/ 0
Levették a PlayStation Store-ból a Cyberpunkot, visszajár a pénz a vásárlóknakhttps://konzolcenter.hu/levettek-a-playstation-store-bol-a-cyberpunkot-visszajar-a-penz-a-vasarloknak/ https://konzolcenter.hu/levettek-a-playstation-store-bol-a-cyberpunkot-visszajar-a-penz-a-vasarloknak/#respond Fri, 18 Dec 2020 07:45:30 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40658 Ritkán fordul elő az olyasmi, amit a CD Projekt RED-nek sikerült elérnie: a Sony levette a Cyberpunk 2077-t a PlayStation Store-ból, és visszaadja a pénzt a vásárlóknak, ha kérik. Botrányos rajtot fogott a Cyberpunk 2077, a játék konzolos verziói rendkívül igénytelen minőségben jelentek meg, de a PC-n játszók is nagyon komoly technikai problémákról számoltak be. A napokban a CD Projekt közleményt adott ki minderről, és azt ígérte, hogy visszafizeti a játék árát, azonban a Sony és a Microsoft is visszautasította ezeket az igényeket. A Sony a tegnapi nap folyamán megszólalt az ügyben, és bejelentette, hogy visszaigényelhető a játék ára, az erre vonatkozó weboldal elérhetőségét is közzétette. Egyúttal, a játékot leszedték a PlayStation Store-ból, azaz, egyelőre digitálisan nem lehet megvásárolni, annak ellenére, hogy a játék december 10-én hivatalosan megjelent. A pénzvisszatérítés attól függően több időt is igénybe vehet, hogy ki milyen fizetési módot választott, illetve, milyen szolgáltatón keresztül teljesített. Az elfuserált […]

The post Levették a PlayStation Store-ból a Cyberpunkot, visszajár a pénz a vásárlóknak first appeared on Konzol Center.

]]>
Ritkán fordul elő az olyasmi, amit a CD Projekt RED-nek sikerült elérnie: a Sony levette a Cyberpunk 2077-t a PlayStation Store-ból, és visszaadja a pénzt a vásárlóknak, ha kérik.

Botrányos rajtot fogott a Cyberpunk 2077, a játék konzolos verziói rendkívül igénytelen minőségben jelentek meg, de a PC-n játszók is nagyon komoly technikai problémákról számoltak be. A napokban a CD Projekt közleményt adott ki minderről, és azt ígérte, hogy visszafizeti a játék árát, azonban a Sony és a Microsoft is visszautasította ezeket az igényeket.

A Sony a tegnapi nap folyamán megszólalt az ügyben, és bejelentette, hogy visszaigényelhető a játék ára, az erre vonatkozó weboldal elérhetőségét is közzétette. Egyúttal, a játékot leszedték a PlayStation Store-ból, azaz, egyelőre digitálisan nem lehet megvásárolni, annak ellenére, hogy a játék december 10-én hivatalosan megjelent.

A pénzvisszatérítés attól függően több időt is igénybe vehet, hogy ki milyen fizetési módot választott, illetve, milyen szolgáltatón keresztül teljesített.

Az elfuserált rajtért nagy árat fizetett a CD Projekt RED, a lengyel vállalat gyakorlatilag órák alatt 1 milliárd dollárt vesztett az értékéből, miután a részvényei mélyrepülésbe mentek át.

The post Levették a PlayStation Store-ból a Cyberpunkot, visszajár a pénz a vásárlóknak first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/levettek-a-playstation-store-bol-a-cyberpunkot-visszajar-a-penz-a-vasarloknak/feed/ 0
Egymilliárd dollárt bukott a CD Projekt a Cyberpunk 2077 rajtja miatthttps://konzolcenter.hu/egymilliard-dollart-bukott-a-cd-projekt-a-cyberpunk-2077-rajtja-miatt/ https://konzolcenter.hu/egymilliard-dollart-bukott-a-cd-projekt-a-cyberpunk-2077-rajtja-miatt/#respond Thu, 17 Dec 2020 07:32:55 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40656 A Cyberpunk 2077 zűrös rajtja azonnali eredményt hozott a lengyel CD Projekt-nek, de ennek a részvényesek kicsit sem örülnek: a vállalat egymilliárd dollárt veszített az elmúlt egy hétben. December 10-én jelent meg közel 10 évnyi fejlesztést követően a Cyberpunk 2077, azóta az internet a játékkal kapcsolatos problémáktól hangos. Leginkább a játék konzolos verzióit kritizálják a játékosok és a média, bár a PC-s változattal is komoly problémák vannak. A lengyel stúdió megígérte, hogy kijavítja a hibákat, de ha valaki nem akarja megtartani a játékot, az a lengyelek szerint visszakérheti a pénzét. A Sony és a Microsoft más véleményen van, ugyanis az eddig beérkező visszafizetési kérelmeket indoklás nélkül elutasította. A technikai problémák és a negatív fogadtatás miatt a CD Projekt részvényei zuhanni kezdtek, értékük egyharmadával csökkent, ami 1 milliárd dolláros veszteséget jelent a tulajdonosoknak! Az elcseszett rajt miatt módosítani kellett a 12 hónapos árbevételi előrejelzést: a prognosztizált 30 millió darabos eladás helyett már […]

The post Egymilliárd dollárt bukott a CD Projekt a Cyberpunk 2077 rajtja miatt first appeared on Konzol Center.

]]>
A Cyberpunk 2077 zűrös rajtja azonnali eredményt hozott a lengyel CD Projekt-nek, de ennek a részvényesek kicsit sem örülnek: a vállalat egymilliárd dollárt veszített az elmúlt egy hétben.

December 10-én jelent meg közel 10 évnyi fejlesztést követően a Cyberpunk 2077, azóta az internet a játékkal kapcsolatos problémáktól hangos. Leginkább a játék konzolos verzióit kritizálják a játékosok és a média, bár a PC-s változattal is komoly problémák vannak. A lengyel stúdió megígérte, hogy kijavítja a hibákat, de ha valaki nem akarja megtartani a játékot, az a lengyelek szerint visszakérheti a pénzét. A Sony és a Microsoft más véleményen van, ugyanis az eddig beérkező visszafizetési kérelmeket indoklás nélkül elutasította.

A technikai problémák és a negatív fogadtatás miatt a CD Projekt részvényei zuhanni kezdtek, értékük egyharmadával csökkent, ami 1 milliárd dolláros veszteséget jelent a tulajdonosoknak! Az elcseszett rajt miatt módosítani kellett a 12 hónapos árbevételi előrejelzést: a prognosztizált 30 millió darabos eladás helyett már csak 25,6 millió darabbal számolnak az elemzők.

The post Egymilliárd dollárt bukott a CD Projekt a Cyberpunk 2077 rajtja miatt first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/egymilliard-dollart-bukott-a-cd-projekt-a-cyberpunk-2077-rajtja-miatt/feed/ 0