Konzol Center https://konzolcenter.hu Az online konzol magazin Thu, 29 Oct 2020 06:44:24 +0000 hu hourly 1 https://konzolcenter.hu/wp-content/uploads/2020/10/favicon.icoKonzol Centerhttps://konzolcenter.hu 32 32 Itt a teljes Xbox Series X|S visszafelé kompatibilitási listahttps://konzolcenter.hu/itt-a-teljes-xbox-series-xs-visszafele-kompatibilitasi-lista/ https://konzolcenter.hu/itt-a-teljes-xbox-series-xs-visszafele-kompatibilitasi-lista/#respond Thu, 29 Oct 2020 07:44:24 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40570 Az Xbox program menedzsment direktora, Jason Ronald bejelentette, hogy az Xbox Series X|S november 10-i indulásakor melyik jelenlegi, vagy korábbi generációs játék lesz játszható a konzolokon. Ronald elmondása szerint több mint 500,000 óra tesztelést követően vált véglegessé a gyűjtemény. Eszerint, a jelenleg Xbox One-on játszható összes játék (kivétel nélkül) játszható lesz az új konzolokon! After 500K+ hours of testing, we’re are excited to share that all Xbox, Xbox 360 and Xbox One games playable on Xbox One today, except for the handful that require Kinect, will be available – and look and play better – on Xbox Series X|S at launch. — Jason Ronald (@jronald) October 28, 2020 Ronald azt is kihangsúlyozta, hogy az összes játék jobban fog kinézni, és jobban is fut majd az új konzolokon, köszönhetően olyan funkcióknak, mint az automatikus HDR, ami a nevéhez híven HDR javítást ad hozzá az eredetileg SDR tartalmakhoz. A visszafelé kompatibilis játékok […]

The post Itt a teljes Xbox Series X|S visszafelé kompatibilitási lista first appeared on Konzol Center.

]]>
Az Xbox program menedzsment direktora, Jason Ronald bejelentette, hogy az Xbox Series X|S november 10-i indulásakor melyik jelenlegi, vagy korábbi generációs játék lesz játszható a konzolokon.

Ronald elmondása szerint több mint 500,000 óra tesztelést követően vált véglegessé a gyűjtemény. Eszerint, a jelenleg Xbox One-on játszható összes játék (kivétel nélkül) játszható lesz az új konzolokon!

Ronald azt is kihangsúlyozta, hogy az összes játék jobban fog kinézni, és jobban is fut majd az új konzolokon, köszönhetően olyan funkcióknak, mint az automatikus HDR, ami a nevéhez híven HDR javítást ad hozzá az eredetileg SDR tartalmakhoz.

A visszafelé kompatibilis játékok listája itt érhető el, jelenleg is frissül.

The post Itt a teljes Xbox Series X|S visszafelé kompatibilitási lista first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/itt-a-teljes-xbox-series-xs-visszafele-kompatibilitasi-lista/feed/ 0
Ezzel rajtol a PlayStation Plus Collectionhttps://konzolcenter.hu/ezzel-rajtol-a-playstation-plus-collection/ https://konzolcenter.hu/ezzel-rajtol-a-playstation-plus-collection/#respond Thu, 29 Oct 2020 07:33:41 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40567 A Sony véglegesítette, hogy milyen játékokkal startol majd az új, PlayStation Plus Collection. Aktív előfizetéssel ezek a játékok bármikor, bármilyen megkötés nélkül játszhatók. A gyűjteménybe saját fejlesztésű, és harmadik féltől származó címek is lesznek. SIE Worldwide Studios-játékok: Bloodborne Days Gone Detroit: Become Human God of War Infamous Second Son Ratchet and Clank The Last Guardian The Last of Us Remastered Until Dawn Uncharted 4: A Thief’s End Harmadik féltől származó címek: Batman: Arkham Knight Battlefield 1 Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Fallout 4 Final Fantasy XV Royal Edition Monster Hunter: World Mortal Kombat X Persona 5 Resident Evil 7 biohazard

The post Ezzel rajtol a PlayStation Plus Collection first appeared on Konzol Center.

]]>
A Sony véglegesítette, hogy milyen játékokkal startol majd az új, PlayStation Plus Collection. Aktív előfizetéssel ezek a játékok bármikor, bármilyen megkötés nélkül játszhatók.

A gyűjteménybe saját fejlesztésű, és harmadik féltől származó címek is lesznek.

SIE Worldwide Studios-játékok:

 • Bloodborne
 • Days Gone
 • Detroit: Become Human
 • God of War
 • Infamous Second Son
 • Ratchet and Clank
 • The Last Guardian
 • The Last of Us Remastered
 • Until Dawn
 • Uncharted 4: A Thief’s End

Harmadik féltől származó címek:

 • Batman: Arkham Knight
 • Battlefield 1
 • Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition
 • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
 • Fallout 4
 • Final Fantasy XV Royal Edition
 • Monster Hunter: World
 • Mortal Kombat X
 • Persona 5
 • Resident Evil 7 biohazard

The post Ezzel rajtol a PlayStation Plus Collection first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/ezzel-rajtol-a-playstation-plus-collection/feed/ 0
PS Plus-címként jelenik meg a Destruction All Starshttps://konzolcenter.hu/ps-plus-cimkent-jelenik-meg-a-destruction-all-stars/ https://konzolcenter.hu/ps-plus-cimkent-jelenik-meg-a-destruction-all-stars/#respond Tue, 27 Oct 2020 07:40:43 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40564 A Sony eredetileg novemberben, teljes áron küldte volna harcba a Destruction All Stars című játékát PlayStation 5-re. A megjelenést februárra tolták, és “ingyenes” játék lesz PS Plus-on belül. 

The post PS Plus-címként jelenik meg a Destruction All Stars first appeared on Konzol Center.

]]>
A Sony eredetileg novemberben, teljes áron küldte volna harcba a Destruction All Stars című játékát PlayStation 5-re. A megjelenést februárra tolták, és “ingyenes” játék lesz PS Plus-on belül.

The post PS Plus-címként jelenik meg a Destruction All Stars first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/ps-plus-cimkent-jelenik-meg-a-destruction-all-stars/feed/ 0
Befutott a Black Ops Cold War utolsó előzetesehttps://konzolcenter.hu/befutott-a-black-ops-cold-war-utolso-elozetese/ https://konzolcenter.hu/befutott-a-black-ops-cold-war-utolso-elozetese/#respond Tue, 27 Oct 2020 07:26:46 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40562 November 13-án érkezik konzolokra és PC-re a Call of Duty: Black Ops Cold War, ami közvetlen folytatása lesz az eredeti Black Ops-nak. Elkészült a játékhoz az utolsó előzetes, íme. 

The post Befutott a Black Ops Cold War utolsó előzetese first appeared on Konzol Center.

]]>
November 13-án érkezik konzolokra és PC-re a Call of Duty: Black Ops Cold War, ami közvetlen folytatása lesz az eredeti Black Ops-nak. Elkészült a játékhoz az utolsó előzetes, íme.

The post Befutott a Black Ops Cold War utolsó előzetese first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/befutott-a-black-ops-cold-war-utolso-elozetese/feed/ 0
A Microsoft tényleg megcsinálta az Xbox-hűtőszekrénythttps://konzolcenter.hu/a-microsoft-tenyleg-megcsinalta-az-xbox-hutoszekrenyt/ https://konzolcenter.hu/a-microsoft-tenyleg-megcsinalta-az-xbox-hutoszekrenyt/#respond Mon, 26 Oct 2020 17:21:55 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40560 Futótűzként terjedt el az Xbox Series X bejelentése után az a mém, amin az új konzolt hűtőszekrényként ábrázolták. A Microsoft humorérzékből jelesre vizsgázott, ugyanis tényleg legyártotta a hűtőt. A promóciós hűtőket iJustine és Snoop Dogg kapják, ők azok az influencerek, akik ebben a különleges kegyben részesülnek. A hűtő hatalmas, pazar belülről is, és tényleg olyan, mint az új Xbox. 

The post A Microsoft tényleg megcsinálta az Xbox-hűtőszekrényt first appeared on Konzol Center.

]]>
Futótűzként terjedt el az Xbox Series X bejelentése után az a mém, amin az új konzolt hűtőszekrényként ábrázolták. A Microsoft humorérzékből jelesre vizsgázott, ugyanis tényleg legyártotta a hűtőt.

A promóciós hűtőket iJustine és Snoop Dogg kapják, ők azok az influencerek, akik ebben a különleges kegyben részesülnek. A hűtő hatalmas, pazar belülről is, és tényleg olyan, mint az új Xbox.

The post A Microsoft tényleg megcsinálta az Xbox-hűtőszekrényt first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/a-microsoft-tenyleg-megcsinalta-az-xbox-hutoszekrenyt/feed/ 0
Részletes bemutatón az új Xboxokhttps://konzolcenter.hu/reszletes-bemutaton-az-uj-xboxok/ https://konzolcenter.hu/reszletes-bemutaton-az-uj-xboxok/#respond Mon, 26 Oct 2020 17:06:02 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40558 A Microsoft közzétett egy negyedórás videót, amin az Xbox Series X és S konzolok képességeiről szól, részletes bemutatóval. Minden funkciót, hasznos tudnivalót megtudhatsz a videóból. 

The post Részletes bemutatón az új Xboxok first appeared on Konzol Center.

]]>
A Microsoft közzétett egy negyedórás videót, amin az Xbox Series X és S konzolok képességeiről szól, részletes bemutatóval. Minden funkciót, hasznos tudnivalót megtudhatsz a videóból.

The post Részletes bemutatón az új Xboxok first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/reszletes-bemutaton-az-uj-xboxok/feed/ 0
Begyorsultak a töltési idők PlayStation 4-enhttps://konzolcenter.hu/begyorsultak-a-toltesi-idok-playstation-4-en/ https://konzolcenter.hu/begyorsultak-a-toltesi-idok-playstation-4-en/#respond Sun, 25 Oct 2020 17:35:02 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40556 A közelmúltban több PlayStation 4-es játék töltési ideje a töredékére csökkent, miután frissítés érkezett hozzájuk. Valószínű, hogy mindez a PlayStation 5-re történő készülés jegyében történt. Amint a lenti videón is látszik, a The Last of Us: Remastered 14 másodperc alatt tölt be, míg a napokban érkezett frissítés előtt ez több mint egy percet vett neki igénybe. Hasonlóképp az Until Dawn is így járt, itt szó szerint megszűntek a töltőképernyők, miután a közelmúltban frissült a játék. A közelmúltban több first-party cím is frissítést kapott, mint a God of War vagy a God of War 3: Remastered, vélhetően felkészítve őket a visszafelé kompatibilitásra majd PlayStation 5-ön.

The post Begyorsultak a töltési idők PlayStation 4-en first appeared on Konzol Center.

]]>
A közelmúltban több PlayStation 4-es játék töltési ideje a töredékére csökkent, miután frissítés érkezett hozzájuk. Valószínű, hogy mindez a PlayStation 5-re történő készülés jegyében történt.

Amint a lenti videón is látszik, a The Last of Us: Remastered 14 másodperc alatt tölt be, míg a napokban érkezett frissítés előtt ez több mint egy percet vett neki igénybe. Hasonlóképp az Until Dawn is így járt, itt szó szerint megszűntek a töltőképernyők, miután a közelmúltban frissült a játék.

A közelmúltban több first-party cím is frissítést kapott, mint a God of War vagy a God of War 3: Remastered, vélhetően felkészítve őket a visszafelé kompatibilitásra majd PlayStation 5-ön.

The post Begyorsultak a töltési idők PlayStation 4-en first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/begyorsultak-a-toltesi-idok-playstation-4-en/feed/ 0
Halloweeni előzetest kapott a The Little Nightmares IIhttps://konzolcenter.hu/halloweeni-elozetest-kapott-a-the-little-nightmares-ii/ https://konzolcenter.hu/halloweeni-elozetest-kapott-a-the-little-nightmares-ii/#respond Sun, 25 Oct 2020 06:45:54 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40554 A Bandai Namco új előzetest villantott a jövőre megjelenő The Little Nightmares II-ből, melyben a sorozat egy új helyszíne, a kórház mutatkozik be.  A játék ingyenesen frissül majd az új konzolokra. 

The post Halloweeni előzetest kapott a The Little Nightmares II first appeared on Konzol Center.

]]>
A Bandai Namco új előzetest villantott a jövőre megjelenő The Little Nightmares II-ből, melyben a sorozat egy új helyszíne, a kórház mutatkozik be.  A játék ingyenesen frissül majd az új konzolokra.

The post Halloweeni előzetest kapott a The Little Nightmares II first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/halloweeni-elozetest-kapott-a-the-little-nightmares-ii/feed/ 0
Onslaught – a Black Ops Cold War PlayStation-exkluzív zombi módjahttps://konzolcenter.hu/onslaught-a-black-ops-cold-war-playstation-exkluziv-zombi-modja/ https://konzolcenter.hu/onslaught-a-black-ops-cold-war-playstation-exkluziv-zombi-modja/#respond Sun, 25 Oct 2020 06:36:04 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40551 Az Infinity Ward lerántotta a leplet a Call of Duty: Black Ops Cold War PlayStation-exkluzív zombi módjáról. Az Onslaught PC-re és Xbox-ra csak 2021. november 1-től lesz elérhető. 

The post Onslaught - a Black Ops Cold War PlayStation-exkluzív zombi módja first appeared on Konzol Center.

]]>
Az Infinity Ward lerántotta a leplet a Call of Duty: Black Ops Cold War PlayStation-exkluzív zombi módjáról. Az Onslaught PC-re és Xbox-ra csak 2021. november 1-től lesz elérhető.

The post Onslaught - a Black Ops Cold War PlayStation-exkluzív zombi módja first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/onslaught-a-black-ops-cold-war-playstation-exkluziv-zombi-modja/feed/ 0
Platestation 5 – már kaphatók a színes borítások a PS5-rehttps://konzolcenter.hu/platestation-5-mar-kaphatok-a-szines-boritasok-a-ps5-re/ https://konzolcenter.hu/platestation-5-mar-kaphatok-a-szines-boritasok-a-ps5-re/#respond Sat, 24 Oct 2020 14:51:43 +0000 https://konzolcenter.hu/?p=40547 Csak idő kérdése volt, hogy valaki pénzforrást lát a PlayStation 5 könnyen lepattintható, műanyag borításában. Egy angliai vállalkozás már el is kezdte árulni különböző színekben ezeket a konzol rajtja előtt. Az angliai Platestation 5 már veszi fel az előrendeléseket a műanyag borításokra, amik jelenleg piros,  ezüstszürke, indigókék, terep és matt fekete színekben kaphatók. A borítások darabjáért 32 angol fontot kell fizetni, azaz, körülbelül 13 ezer forintba kerülnek. A cég vállalja, hogy az előrendeléseket a konzol megjelenése napjára, azaz, november 19-re teljesíti. A forgalmazó elmondása szerint Kínában és az Egyesült Királyságban történik a gyártás, “prémium iparági sztenderd műanyagból”, a PlayStation 5 hivatalosan bejelentett méretei alapján. Azonban úgy tűnik, hogy a cég nem tesztelte a borításokat, a Twitter-csatornájukon azt írják, hogy a szállítás előtt tesztelik majd PS5-ön, hogy biztosak legyenek abban, hogy tökéletesen illeszkedik. Ugyanakkor mindenkit megnyugtatnak, hogy azoknak, akik nem elégedettek a termékkel, a teljes vételárat visszafizetik. A Sony egyelőre nem […]

The post Platestation 5 - már kaphatók a színes borítások a PS5-re first appeared on Konzol Center.

]]>
Csak idő kérdése volt, hogy valaki pénzforrást lát a PlayStation 5 könnyen lepattintható, műanyag borításában. Egy angliai vállalkozás már el is kezdte árulni különböző színekben ezeket a konzol rajtja előtt.

Az angliai Platestation 5 már veszi fel az előrendeléseket a műanyag borításokra, amik jelenleg piros,  ezüstszürke, indigókék, terep és matt fekete színekben kaphatók. A borítások darabjáért 32 angol fontot kell fizetni, azaz, körülbelül 13 ezer forintba kerülnek. A cég vállalja, hogy az előrendeléseket a konzol megjelenése napjára, azaz, november 19-re teljesíti.

A forgalmazó elmondása szerint Kínában és az Egyesült Királyságban történik a gyártás, “prémium iparági sztenderd műanyagból”, a PlayStation 5 hivatalosan bejelentett méretei alapján. Azonban úgy tűnik, hogy a cég nem tesztelte a borításokat, a Twitter-csatornájukon azt írják, hogy a szállítás előtt tesztelik majd PS5-ön, hogy biztosak legyenek abban, hogy tökéletesen illeszkedik.

Ugyanakkor mindenkit megnyugtatnak, hogy azoknak, akik nem elégedettek a termékkel, a teljes vételárat visszafizetik.

A Sony egyelőre nem jelentett be a fehértől eltérő színű konzolt, és azt sem jelezte, hogy piacra dobnak-e cserélhető borításokat hozzá.

The post Platestation 5 - már kaphatók a színes borítások a PS5-re first appeared on Konzol Center.

]]>
https://konzolcenter.hu/platestation-5-mar-kaphatok-a-szines-boritasok-a-ps5-re/feed/ 0