Hamvaiból éledhet újra az 1997-ben bemutatkozó Carmageddon, mely abban az időben meghökkentően erőszakos és brutális játéknak számított.

Jómagam is játszottam a játékkal, ami valóban meghökkentő volt, azért szerezhettél pontot, ha gyalogosokat gázoltál, autókat törtél össze, s tetted ezt minél látványosabb módon, a lehető legtöbb vérfröccsenéssel. De ha az emberek nem jelentettek elég kihívást, teheneket is gázolhattál.

A lehetséges visszatérésről most egy teaser oldal árulkodik, ami a mostanában oly népszerű visszaszámlálóval operál, az érdekesség viszont a dátum, ami nem más, mint június 1. Ezen a napon semmilyen bejelentés, megjelenés nem esedékes, és meglepő, hogy ez hat nappal az idei E3 előttre esik. Ha már bejelentés, gondolhatnánk, hogy az expón lesz itt az ideje, nem egy héttel előtte. Hacsak, a visszaszámláló nem a visszaszámláló visszaszámlálója, erre is volt már mostanában példa.

A bejelentés mögött minden valószínűség szerint a Square Enix áll, aki pár évvel ezelőtt felvásárolta az Eidos-t, akik a sorozatot annak idején kiadó két céget kebelezték be.