Viszket az öklöd az újabb harcért? Ha igen, jó hír, hogy hamarosan DLC-t kap a Fight Night Champion, melynek címe, Bare Knuckle. Kesztyű nélkül léphetsz majd a ringbe.

A kiegészítő meccsein ugyanazok a szabályok lesznek érvényesek, mint az eredeti játék börtönös harcaiban, azaz, szabad a pálya, semmi nem tiltott. Mivel nincs bíró, ellenfeled lefejelheted, övön alul is üthetsz, bármi. Nincsenek menetek, a játék addig tart, míg valaki talpon marad, vagy végleg a padlóra nem kerül. A játékmódnak saját ranglistája lesz, övekkel és díjakkal.

A DLC kettős árazást kap. 800 MS pontért (10 dollár) a Heavywight Legends Pack-ot töltheted le, melyben lehet pusztakézzel harcolni, és öt legendás boxolót vonultat fel: Jack Johnson, Rocky Marciano, Jack Dempsey, Joe Louis, and Floyd Patterson. Ha nem akarsz ezekkel a sportolókkal öklözni, akkor a Bare Knuckles Boxing Pack a te választásod, melyért 320 MS pontot, vagy négy dolcsit kell fizetned.

A DLC durva játékmenete miatt néhány bokszoló visszautasította a szereplést: Muhammad Ali, Mike Tyson, Oscar De La Hoya, George Foreman, Joe Frazier, Ray Leonard, Evander Holyfield, Roberto Duran, Vitali Klitschko, és Wladimir Klitschko, őket nem választhatod majd.

A Bare Knuckle DLC március 29-én debütál X360-ra, egy nappal később pedig érkezik a PS3-as verzió.