Update:

A költözés sikeresen megtörtént, gyakorlatilag kimaradás nélkül zökkenőmentesen váltottunk, jelenleg már az új szerveren csücsülünk!

Az oldal radikális sebességnövekedéssel működik, jelenleg hiba nélkül. Köszönjük türelmeteket, a hétvégén pótoljuk az elmúlt két nap elmaradt híradásait. Látogatásaitokra a jövőben is számítunk, bízunk benne, hogy örömmel fogadjátok a felpörgött Konzol Centert!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a Konzol Center a napokban tárhely szolgáltatót vált, így az oldal elérése 24-36 órán keresztül bizonytalan lesz péntek estétől.

Nem tudtuk tovább tolerálni azokat a visszatérő hibákat, melyeket többszöri kifejezett kérésünk ellenére sem tudtak tartósan elhárítani. Ezek a hibák okozták az időszakos sebesség problémákat, kapcsolat időtúllépési hibákat, és az oldal pillanatnyi teljes csendjét.

Tegnap este 18 órától oldalunk nem volt elérhető gyakorlatilag ma reggelig, ennek az volt az oka, hogy a tárhelyszolgáltatónk minden előzetes figyelmeztetés nélkül frissítette a DNS beállításokat, így azt nekünk is meg kellett tennünk, ami akár 24 órát is igénybe vehet. Szerencsére nem tartott ennyi ideig. A kimaradásért elnézéseteket kérjük, sajnos rajtunk kívülálló okok miatt történt.

Ez volt az utolsó csepp a pohárban, s ezért úgy döntöttünk, elköltözünk. Az ilyenkor szokásos domain név szerver beállítások frissítése 24-36 órát is igénybe vehet, ezért ez idő alatt oldalunk elérése bizonytalanná válhat. Amennyiben minden simán megy, akár már szombat este, de legkésőbb vasárnap este újra elérhetőek leszünk.

Köszönjük türelmeteket és megértéseteket, a költözés után is számítunk látogatásaitokra!

Konzol Center