Az L.A. Noire és a Rockstar olyan dolgot vitt véghez, ami játéknak még sosem sikerült, bemutatják a Tribeca filmfesztiválon a játékot.

A Brit Filmakadémia ugyan minden évben díjazza a legjobb játékot és tervezőket (BAFTA), de ez lesz az első alkalom, hogy ilyen megtörténik a Tribeca filmfesztiválon. A 2002-ben Robert De Niro, Craig Hatkoff és Jane Rosenthal által alapított Tribeca Film Festival-t minden évben megrendezik New York-ban, idén április 20-május 1. között kerül megrendezésre.

Idén először kerül bemutatásra egy játék, a Rockstar és a Team Bondi közös projektje, az L.A. Noire. Április 25-én a Rockstar munkatársai egy órán keresztül mutatják be a játékot, s néhány küldetést maguk mutatnak be élőben. Ezt a sikert a Rockstar annak köszönheti, hogy az L.A. Noire valóban filmszerű, nem csak történetét, hanem a látványvilágát illetően is. A játék adatlapján magad is meggyőződhetsz arról a hihetetlen mimikáról, melyet a játék karakterei produkálnak, s amit nem győzünk csodálni nap mint nap.

Filmfesztiválról lévén szó talán nem meglepő, hogy itt alapvetően filmeket szoktak bemutatni, azonban idén először egy játék, a Rockstar és a Team Bondi legújabb közös projektje, az L.A. Noire is bemutatkozik a legújabb mozik között. Április 25-én a Rockstar munkatársai egy órán keresztül prezentálják majd a játékot, élőben fognak megoldani néhány küldetést belőle. A program kérdezz-felelekkel zárul – azt még nem tudni, hogy ki képviseli majd a készítőket.

Az L.A. Noire május 20-án jelenik meg PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra.