Az EA Sport vezetője, Peter Moore nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a kiadó minden játékára kiterjedő profilrendszert vezetne be, most pedig prémium szolgáltatást terveznek konzolokon.

Ez egyelőre még csak pletyka, de állítólag a prémium szolgáltatásért cserébe DLC-k és más extrák járnának az arra előfizetőknek. Az erről szóló dokumentumokat a Pasta Padre szellőztette meg, s természetesen fizetős szolgáltatásról van szó. Az új rendszer PS3-on és Xbox 360-on működne, s a FIFA, Madden NFL, az NHL, a PGA Tour, az SSX és az NCAA Football címekre terjedne ki. Igen, jól látod, az NBA Elite-ről egyelőre nem szól a fáma.

Az éves előfizetésért cserébe, melyet a Pasta Padre 15-30 dollárra becsül, a játékosok ingyenesen letölthető tartalmakhoz, DLC-khez juthatnának hozzá, az üzletekbe kerülés előtt vehetnék meg a legújabb játékokat, webes felületre terjeszthetik ki az EA Sports élményt, s még megannyi másban lehetne részük. Az EA nem erősítette meg ezeket az értesüléseket, de ugye tudjuk, hogy nem zörög a haraszt.