Ha te is szereted az Assassin’s Creed frencsájzt, akkor bizonyára van néhány megválaszolatlan kérdés a fejedben az első három epizódról. Hamarosan válaszokat kapsz.

Az Assassin’s Creed: Revealtions kreatív igazgatója, Alex Amancio elárulta, hogy találtak az interneten egy olyan dokumentumot, aminek az volt a címe, hogy a „Top 10 dolog, amit a rajongók szeretnének megtudni az Assassin’s Creedről”. Ezt a listát átnézték, s arra jutottak, hogy ezekből a kérdésekből hetet megválaszol majd a Revelations.

Könnyen kitalálhatod, hogy a legfontosabb kérdés, hogy mi a kapcsolat a második rész főhőse Ezio, és az első rész főszereplője, Altair között, na és persze a modern korban élő Desmond között.  Amancio erről azt mondta, hogy bizony erre is választ kap a játékos a Revelations-ben, s ráadásul úgy, hogy nem is fognak rá számítani, hogy ebben a formában feltálalják ezt nekik.

Mindenre azért nem kapunk választ. Amancio erről ezt mondta: „Vegyétek figyelembe, hogy a klasszikus trilógia felépítést  követjük, tehát maradnak még kérdések. Ugyanakkor azt is szeretnénk elkerülni, amit én csak X-akták effektusnak hívok, hogy a történet összeroppan a saját mitológiájának súlya alatt, szóval sok ajtót még nyitva hagyunk.”

Ne feledjétek, hogy az Ubisoft még adós a klasszikus harmadik résszel, az Assassin’s Creed III-mal, oda is kell tartogatni valamit a sok titokból.