Október 11-én, a regulár kiadással egyszerre debütál a Forza Motorsport 4 gyűjtői változata is, melyben két extra autócsomag is megtalálható lesz. Mindezt fémes dobozban, decensen.

Bár jómagam nem vagyok híve a különböző prémium kiadásoknak, mint Limited Edition vagy Collector’s Edition, olyannyira, hogy néhány napja az Alan Wake gyűjtői változata 4 ezer forintos vételár ellenében sem tudott rávenni, hogy megvegyem, van, aki él-hal ezekért. Visszatérve a Forza-ra, a speckó kiadás egyik autócsomagjában 10 brutál amerikai erőautó, még a másikban egyedi dizájnt kapott BMW-k találhatók. Utóbbit külön is meg lehet majd vásárolni DLC-ként.

S akkor a nyalánkságok. Lesz egy 96 oldalas könyv is, mely a játék autóit mutatja be in-game képeken keresztül, címe Cars of Forza Motorsport 4 Presented by Top Gear. A szokásos matricák is lesznek a dobozban, Forza és Top Gear, egy letölthető BMW téma és exkluzív tagság a Forza közösségben. A doboz borítóján amúgy a legújabb BMW 5 feszít, a cuccot lásd lejjebb.