A Microsoft bejelentette, milyen változások lesznek novemberben a Game Pass katalógusában. Újabb címek érkeznek, és mellé még lesz Disney+ előfizetés is egy hónapra.

A sort a Gears Tactics nyitotta (konzol és Android), amihez a mai nap csatlakozik a Destiny 2: Beyond Light (konzol és Android), a Planet Coaster: Console Edition (konzol, Android) és a Tetris Effect: Connected (konzol és PC).

Fontos változás, szintén a mai naptól, hogy egyesül az EA Play és a Game Pass Ultimate, a meglévő, 50 napnál hosszabb EA Play-előfizetéseket 3:1 arányban konvertálják át Game Pass-ba, azaz, egy egyévesért négy hónap GPU jár.

Az alábbi EA-játékok lesznek elérhetők Androidon a cloud gaming keretében: Dragon Age: Inquisition, Madden NFL 20, Mass Effect: Andromeda, Mirror’s Edge Catalyst, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, The Sims 4 és Unravel 2.

November 12-n érkezik a Final Fantasy VIII Remastered (konzol és PC), Streets of Rogue (PC) és a Gonner2 (Android). Rá öt napra az Ark: Survival Evolved: Explorer’s Edition (konzol, PC és Android), Halo MCC: Halo 4 (PC), egy hétre pedig a River City Girls (konzol, PC, Android) és a Star Renegades (konzol, Android).

Szintén a mai naptól az előfizetők 30 napos Disney+ lehetőséget kapnak, ami a próba időszak lejárta után 6.99 dollárért újul meg havonta.