A Microsoft közzétette, hogy mely két játékot tudják ingyenesen letölteni szeptemberben azok az Xbox 360 tulajdonosok, akik rendelkeznek Xbox LIVE Gold előfizetéssel. Azt kell, hogy mondjam, hogy a két játéktól ismét nem lett nedves a bugyink.

A Microsoft még az idei E3-on jelentette be a Games for Gold promócióját olyan áhítattal, mintha legalábbis azt jelentették volna be, hogy minden Xbox 360 tulajdonos konzolját ingyen cserélik be egy Xbox One-ra. Az akció lényege, hogy havonta kettő játékot teljesen ingyen tölthetnek le a Gold-tagsággal rendelkezők, egészen 2014-ig.

A szeptemberi felhozatalt a holnapi nappal a Magic 2013 nyitja (a büdös életben nem hallottunk róla), majd ezt követi a Rainbow Six Vegas egy nappal később. Nem tudom nem leírni, utóbbi játék 2006. szeptember 22-én jelent meg, azaz, ide s tova egy hétéves játékról van szó! A játék, amit a Microsoft nagy kegyesen ingyen kínál szeptemberben, gyakorlatilag egyidős az Xbox 360 konzollal!

50931-Colbert-slow-clap-gif-tOP4

Csak összehasonlításképp: a PS Plus-előfizetéssel rendelkező játékosok szeptemberben a 10 hónappal ezelőtt megjelent, AAA kategóriás Assassin’s Creed III-at tölthetik le ingyenesen. No comment.