A cím biztos, azt, hogy mit takar, senki nem tudja. Az Epic Games nemrégiben védette le a címet, s bár már logója is van hozzá, még maximum találgatni lehet, hogy mi is lesz az a Gears of War: Exile.

Vélhetően új projekt van készülőben az Epic Games falai között, s ezt minél nagyobb titokban igyekeznek kezelni. Azt azonban nem tudták megakadályozni, hogy a Silionera felfigyeljen arra, hogy a cég levédette a Gears of War: Exile címet, mely feljogosítja, hogy azt játékokhoz, könyvekhez, pólókhoz használhasson fel. Mindemellé már logót is kreált a cég, így valóban komolyan gondolják a dolgot.

A nagy titkolózás persze nem akadályoz meg bennünket abban, hogy összerakjuk a mozaikot. A Videogame Awards-ra ugyanis mindenki egy bejelentést várt a cégtől, ami végül nem történt meg. Vélhetően a címnek is ehhez a bejelentéshez lehet némi köze, persze az Epic nem kívánta kommentálni a találgatásokat. Mégis sokan arról pusmognak, hogy az ezzel a címmel valamikor esetlegesen megjelenő játék lesz az első Kinect kompatibilis Gears. Ezen sem lepődnénk meg, ugyanis a Microsoft sokkal többet értékesíthetne a Kinectből, ha igazán nagy címek is jelennének meg “rá”, melyek az igazi hardcore játékosok körében népszerűek. A Gears of War: Exile akár ilyen is lehet.