Tekintettel arra, hogy a Rockstar elharapta a saját nyelvét, ami a Grand Theft Auto V játékát illeti, naná, hogy a szelek szárnyra kapnak különböző pletykákat, ezúttal egy egész nagy csokorral. Állítólag egy kirúgott alkalmazott fecsegett.

A lent leírtak minden egyes betűjét kéretik egy jó nagy adag kétellyel kezelni, ugyanis azt semmilyen hivatalos formából nem erősítették meg. Állítólag egy kirúgott alkalmazott mesélt a barátjának, ő pedig mindezt felpakolta a netre. Lássuk, miről is szól a fáma.

Az informátor – nevezzük így – szerint a játékban egyetlen játszható karakter lesz csupán, nevezetesen Albert da Silva, akit korábban már a traileren is láthattunk. Harminckét játékos vehet majd részt a többjátékos módban, mindez a konzolokra igaz, a PC-vel kapcsolatban egyelőre nem ismert ez a szám. A játékosok bandákba szerveződnek, melyek feladatokat hajtanak végre, s a bandákat a játék a megszerzett tisztelet alapján rangsorolja.  A GTA IV térképénél a terület állítólag ötször nagyobb lesz, melynek felét Los Santos alkotja.

S hogy mindez honnan származik? A Gamespot fórumán tűnt fel egy user, aki azt állítja, hogy a barátját nemrég rúgták ki a Rockstartól, s mivel nem vonatkozik már rá így a titoktartási kötelezettség, beszélhet szabadon. Azért ez kicsit sántít, nem igaz?