Guillermo del Toro, a Pacific Rim rendezője, és a törölt Silent Hills társrendezője nem fogta vissza magát a tegnapi nap folyamán, miután a The Game Awards-on levetítették a Death Stranding új trailerét. Beszólt a Konaminak.

A Twitteren szólalt meg a rendező, és osztotta ki a japán kiadót: “Baszd meg Konami!” – írta del Toro. Később a “Viva Kojima”, valamint a “Megérdemelted, Kojima-San” frázisokat lőtte el a csevegőcsatornán, miután Kojima megkapta az Iparág Ikonja díjat a The Game Awards-on.

Nemsokára a megnyilvánulását is kommentálta: “Az, hogy a Konami lelőtte a Silent Hill-t, az az általam eddig látott legpöcsebb dolog volt a világon!” Kojima és a Konami útja tavaly vált el viharos körülmények között. Mint kiderült, a Metal Gear Solid 5 fejlesztésének utolsó hat hónapjában a kiadó Kojimát már nem is engedte a játék közelébe.

Del Toro, mint a tegnapi trailerből kiderült, szerepet kap a Death Strandingben, a Hannibal sztárjával, Mads Mikkelsen-nel, valamint a The Walking Dead üdvöskéjével, Norman Reedus-szal.