A Twisted Pixel Games, a Splosion Man és a Comic Jumper fejlesztője egy teljesen új jellegű, Kinect támogatású játékon, a Gunstringer-en dolgozik.

A Gunstringer egy olyan platformer és lövöldözős játék keveréke, amiben egy csontváz cowboyt kell a játékosnak marionett bábu szerűen irányítania.

Természetesen a játékban sok lövöldözős jelenet is szerepet kap. Az akció a képernyőn bábjáték szerűen jelenik meg, a cselekményen nevető közönséggel együtt. A történet a Maroknyi Dollárért című westernfilm alapján készül, gyakorlatilag egy western történet, amiben valakinek fizetnie kell azért, amit a Gunstringer-rel művelt.

Nagy kérdés, mitől is lesz újszerű a Kinect használata? A trailer alapján úgy tűnik, hogy a főhőst marionett bábuként kell irányítani, az azonban egyelőre nem világos, hogy a lövöldözős részek miként működnek majd. A Twisted Pixel egyelőre nem árulta el, hogy a játék letölthető formában lesz elérhető, avagy dobozos formában kerül az üzletek polcaira. Úgy tűnik, hogy lesz ko-op mód is a játékban, melyben két játékos egyidejű szórakozására lesz lehetőség.

Sajnos egyelőre azt sem lehet tudni, hogy a Gunstringer mikor jelenik meg. Amint több információnk lesz a játékról, közzétesszük.