Túl sok ideje nem lesz pihennie azoknak, akik a Sleeping Dogs kalandjait még csak a közelmúltban fejezték be, ugyanis a Square Enix bejelentette, hogy októberben érkeznek a játékhoz készülő expanziók. Lesz közöttük ingyenes is.

Tekintettel arra, hogy a játék multiplayer szegmenst nem tartalmaz, egyértelmű, hogy csakis egyjátékos kiegészítőkről lehet szó, melyekről bővebben október 14-én rántja le a leplet a kiadó a Comic-Con International című rendezvényen. A komplett küldetést tartalmazó DLC ára egyelőre ismeretlen, azt azonban már lehet tudni, milyen egyéb kiegészítőket készít a United Front Games:

SWAT DLC

Nem kevesebb, mint 20 küldetést teljesíthetünk a kommandósok szerepében, ahol természetesen a főszerep nem az öklöké lesz, hanem a fegyvereké.

Street Racer DLC

Az utcai versenyek szerelmeseinek ajánlott ez a kiegészítő, melyben három új verseny lesz elérhető. Aki motoron szeret száguldozni, annak a Cross Island Enduro lesz a kedvence, ha motorcsónakban repesztesz szívesen, akkor a Harbor Run, ha pedig négy keréken érzed magad a legjobban, akkor a Victoria Peak. A csomag további ruházati kiegészítőket is tartalmaz.


Tactical Soldier DLC

A kiegészítő a legerősebb páncélt hozza magával, illetve a legerősebb fegyvereket. Ha nem találkoztál az alapjátékban gránátvetős cuccal, itt majd biztosan fogsz.