Megéri most Sony-rajongónak lenni az Egyesült Királyságban, ugyanis a PlayStation Plus szolgáltatás most 30 napig kipróbálható teljesen ingyen és bérmentve. Egyelőre nincs hír arról, hogy hazánkban lenne hasonló promóció.

Annak idején, amikor a PlayStation Plus szolgáltatásról csak pletykáltak még, rajongók ezrei háborodtak fel mondván, ez az a fajta lehúzás, amire eddig csak a Microsoft volt képes. Sokan az amúgy ingyenes fiókjuk törlését helyezték kilátásba. Azután nagyot fordult a világ, amikor a Sony hivatalosan is leleplezte a szolgáltatást: forintra átszámítva évi körülbelül 12 ezer forintért kaphattak a játékosok vagy huszonöt játékot teljesen ingyen évente, mellette számos árkedvezmény és prémium tartalom várt rájuk.

A cikk írása pillanatában a következő játékok tölthetők le ingyen: WipEout 2048, Uncharted: Golden Abyss, Gravity Rush és Lumines: Electronic Symphony PlayStation Vita-ra, a  Limbo, inFamous 2, LittleBigPlanet 2 és MotorStorm Apocalypse pedig PlayStation 3-ra. A felhozatal havonta új játékokkal frissül: holnaptól például a Mass Effect 3 lesz ingyenes PS Plus tagoknak.

Ebbe a kiváló szolgáltatásba kóstolhatnak most bele egy hónapig a britek, én pedig mindenkit arra támogatok, hogy vásároljon PS Plus előfizetést, mert ennél jobb dolog ebben a konzolgenerációban nem történt, mint ez!