A DICE és az Electronic Arts tavalyi hype shootere, a Battlefield 3 idén három expanzióval fog bővülni, jelentette ki az óriáskiadó egy tegnapi rendezvényen. Az ígéret szerint ezek nem szimpla térképcsomagok lesznek, annál sokkal több!

Az eddig sem volt titok, hogy a játékhoz több DLC is érkezik majd, melyből az első, a Back to Kirkand már tavaly decemberben megjelent, azonban most már az sem titok, hogy mik is lesznek idén ezek a kiegészítések. Az első csomag a Close Quarters lesz, új kihívásokkal, dögcédulákkal és fegyverekkel, mely júniusban jelenik majd meg.

A második az Armored Kill névre hallgat, melyben inkább a járművek kapnak főszerepet, új tankokkal és ágyúkkal, illetve ehhez ígérik a valaha készült legnagyobb Battlefield multiplayer térképet is. Minderre őszig kell várni. A sort pedig az End Game DLC zárja a tél folyamán, s ezzel el is felejthetjük a játékot.

A fejlesztők ígérete szerint a cél mindhárom DLC esetében az, hogy újszerű játékélménnyel szolgáljanak a rajongóknak, illetve ne feledjük el azt sem, hogy először PS3-ra jelennek meg a kiegészítők, ezt követi majd csak az X360 és PC platform.