Mindig öröm igazán jó játék sikeréről írni: a Warner Bros. bejelentette, hogy a Mortal Kombat reboot sikeresnek bizonyult, 3 millió példányt attak el a kilencedik részből a világon.

A Mortal Kombatot átlagon felüli játéknak ismerte meg a világ, jellemzően 90% körüli értékeléseket zsebelt be a kritikusoktól, ez alól mi sem voltunk kivételek, a feltámasztott sorozatot mi magunk is kilenc ponttal jutalmaztuk. A sikerben természetesen óriási szerepe van a játékot készítő NetherReal Studiosnak, még maguk sem számítottak ekkora sikerre, a hárommillió kópia meghaladja a kiadó és a fejlesztő elvárásait is.

A bejelentés alkalmából Ed Boon, a sorozat atyja így nyilatkozott: “A NetherRealm Studiosnál nagyon izgatottak vagyunk attól, ahogy a játékosok fogadták a Mortal Kombatot. A játék ötvözi a munka iránti szeretetet, illetve azt, hogy a teljesítményünkkel soha nem lehetünk elégedettek. A fogadtatás a rajongók részéről megerősítette, hogy megérte a fáradságos munka.”

A játék sikerének megemlítésekor ne feledkezzünk meg arról a rengeteg DLC-ről, ami a megjelenés óta napvilágot látott, ezeket is viszik, mint a cukrot. A Mortalnak gratulálunk, és örülünk a játék sikerének!