Újabb meglepő hír a Homefront-tal kapcsolatban, a sokakat megosztó játék a hatodik helyen landolt az Xbox Live toplistáján, dacára a rossz kritikáknak és visszajelzéseknek.

Sikeres, 375 ezer példányszámos első nap után már az egymilliós eladást is átlépte a Homefront, sőt, a THQ a legfrissebb hírek szerint 2.4 millió példányt szállított az üzletekbe. Azt is tudjuk korábbról, hogy a nullszaldóhoz két milliót kellene eladni a játékból, s most az újabb sikert könyvelhet el azzal, hogy hatodik helyen tanyázik az Xbox Live toplistáján.

Ezt a sikert biztosan nem a gyenge kampány módnak köszönheti, sokkal inkább a multiplayernek, mely iránt folyamatosan magas az érdeklődés. A THQ DLC-ket tervez megjelentetni a játékhoz, persze előbb azt technikailg kellene rendbetennie, amit már meg is kezdett az első patch kiadásával. Ausztráliában olyan nagy az érdeklődés a multi iránt, hogy a szerverek számát meg kellett duplázni. Szóval a Homefront dübörög, a fene sem érti, hogy miért, de úgy látszik ez kell a népnek, a számok ezt bizonyítják.

Íme a tízes lista:

1. Call of Duty: Black Ops
2. Call of Duty: Modern Warfare 2
3. Halo: Reach
4. FIFA 11
5. NBA 2K11
6. Homefront
7. GTA IV
8. Dragon Age II
9. Battlefield: Bad Company 2
10. Call of Duty 4: Modern Warfare