A Google Stadia streaming szolgáltatása még idén elindul, és két változatban lesz kapható: Base és Pro. Utóbbi előfizetők havonta nagyjából egy játékot ingyen kapnak majd a szolgáltatótól.

Adrey Doronichev, a Google Stadi termékigazgatója elárulta, hogy a Pro-előfizetés nem olyan lesz, mint az Xbox Game Pass vagy az EA Access, sokkal inkább mint az Xbox Gold vagy a PlayStation Plus. A előfizetők 4k/HDR streaming lehetőséget, 5.1-es hangzást, exkluzív kedvezményeket, és néhány ingyenes játékot kapnak. Nagyjából havi egy játékra számíthatnak, melyek közül az első a Destiny 2 lesz.

Doronichev azt is elárulta, hogy egyszerre nem csak egy játékhoz lehet majd hozzáférni, hanem egy folyamatosan bővülő kínálat lesz, melyek mindegyik elérhető addig, amíg előfizető marad a játékos. Ha felfüggeszti az előfizetést, elveszti a hozzáférését, azonban ha ismét aktiválja, ismét a teljes kínálathoz fér majd hozzá.

A Google Stadia novemberben indul. havi 8,99 fontért lesz elérhető, magyar bevezetéséről és árazásáról egyelőre nincs hír.