Öt év telt el azóta, hogy utoljára a 47-es ügynök cipőjébe bújtunk, de most minden jel arra mutat, hogy a Hitman hamarosan visszatér. Egy kép indította be a fantáziákat.

Az IO interactive lehet, hogy az idei E3-on végre lerántja a leplet a Hitman 5-ről, legalábbis ezt sejtetik a játék hivatalos fórumán az utóbbi napok igen élénk találgatásai. Ami azonban a legnagyobbat szólt, az a lenti kép, melyet az egyik fórumozó állítólag a fejlesztésben résztvevő egyik művész Flickr oldaláról szedett le.

A képen minden stimmel, fekete kesztyű, hangtompító, piros nyakkendő, és a vonalkódban a 47-es szám, mégsem lehetünk biztosak abban, hogy a kép a játékból származik. A fórumon sokak azt is rebesgetik, hogy a képet szándékosan szivárogtatta ki az IO, ezzel is jelezve, hogy hamarosan bejelentésre készülnek. Bár a cég legutóbbi installációja, a Kane and Lynch 2 nem sikerült valami jól, a Hitman rajongók utóbbi négy évben keletkezett rossz szájíze üde lehelletté válna, ha a 47-es ügynök valóban visszatérne hamarosan. Klikk a lenti thumbnail-re a teljes méretű képhez!