Ha most kicsit csodálkoznál a cikk címén, az érthető, ugyanis a Homefront már jó ideje a boltokban van, akkor mit is akar a THQ most egy multiplayer demóval? Jó kérdés.

Már el is felejtettük a játékot, véleményem szerint a Homefront bűn rosszra sikeredett, annak ellenére, hogy az értékesítési számok nem ezt mutatják, a világszerte kapott kritikák viszont igen.A THQ bejelentette, hogy multiplayer demó készül a játékhoz. A cég vezetője, Brian Farell közölte a hírt, de azt nem mondta, hogy mikorra várható a demó megjelenése.

“Szokatlan stratégia, de azt gondoljuk, hogy ami a Homefront igazi erőssége, az a 32 játékos számára teret nyújtó multiplayer mód” – magyarázta. Egyúttal Farrell azt is bejelentette, hogy néhány robosztus DLC is tervbe van véve a következő hónapokban, de további részleteket nem árult el ezekről.

Természetesen azért, mert nem szokványos, hogy egy játék megjelenését követően két hónappal adjanak ki hozzá demót, még működhet a dolog. A Homefront X360, PS3 és PC platformokra jelent meg az év elején, s a mai napig 2.6 millió példány fogyott belőle. Az pedig már üzletileg is siker, ugyanis korábbról tudjuk, hogy a nullszaldó eléréséhez a cégnek két millió példányra volt szüksége.