A Jurassic Park: The Game idén biztos nem lesz megvásárolható az európai Xbox 360 tulajoknak, jelentette be a Telltale Games, PSN-re, PC-re és Mac-re november 15-én érkezik.

A Telltale azt is csupán reméli, hogy a november 15-i premier Európában is megtörténik a PSN verziót illetően, s így egy napon debütálna Észak-Amerikával. “Európa nagy piac számunkra, így mindent megteszünk azért, hogy a PSN verzió egy napon jelenhessen meg mindenütt” – írta egy fórum hozzászólásban a Telltale munkatársa. “Remélhetőleg mindezt hamarosan meg is erősíthetjük.”

“Ami az Xbox 360 verziót illet, nem vagyunk európai kiadó, értsd, nincs Európában irodánk. Ez azt jelenti, hogy kell találnunk egy partnert, aki ott kiadja a játékot. A jó hír az, hogy hamarosan minderről már bejelentést is tudunk tenni. Ugyan az év vége előtt nem leszünk képesek a játékot megjelentetni, mindent megteszünk azért, hogy amilyen gyorsan csak lehet, ez megtörténjen.”

Hogy némileg enyhítsen a csalódáson, a Telltale 10 dollárt elenged a Jurassic Park Deluxe Edition előrendelőinek, így azért 39.99 dollárt kell kicsengetni.