A Homefront: The Revolution vásárlói még a megjelenést követő egy év múlva is új küdetésekkel játszhatnak majd, ugyanis a fejlesztők folyamatos tartalomfrissítést ígérnek a játékhoz. Ráadásul mindezt ingyen. 

Ritka kivétel játékok esetében, hogy egy kurrens darab nem kap szezonbérletet, azaz, nem kell fizetni a DLC-kért, sem külön-külön, sem csomagban. Az új Homefront játékosai olyan szerencsés helyzetben lesznek, hogy a megjelenést követően folyamatosan frissül majd a játék újabb küldetésekkel, s ezért egy petákot sem kell fizetni.

Persze, mint tudjuk, nincs ingyen ebéd, a DLC-k árát azok a játékosok fizetik meg, akik mikrotranzakcióval a játékon belül kinyitható ládákat vesznek, melyben felszerelésekhez juthatnak hozzá. Ezzel nem jutnak semmilyen előnyhöz a többi játékossal szemben, csupán az idejükkel spórolnak, ugyanis minden tartalom alap esetben is elérhető a játékban, csak bele kell invesztálni pár órát.

A Dambuster Studios így bevételhez jut a játékból, melyet arra tudnak fordítani, hogy a megjelenés után még egy évvel is ingyenes sztoribővítményt tudnak a játékosok számára elérhetővé tenni.