A Namco Bandai először két éve jelentette be a Saber Interactive ko-opra kiélezett játékát, az Inversion-t,  de az csak jövőre jelenik meg. Gőzerővel folyik a fejlesztés a Saber Interactive falai között, de a projektnek több idő kell, ez a csúszás oka.

Az első bejelentését követően csak 3 évvel később jelenik meg a külső nézetű lövöldözős játék, az Inversion, melynek középpontjában egy új gravitációs fegyver, a Grappler áll, mellyel meg kell akadályozni a világbékének véget vető Ludatore inváziót.

Az Inversion főhőse a 28 éves rendőr, Davis Russel, társad pedig Leo Delgado lesz a játékban. Naná, hogy ko-op módra! A Grapplerrel manipulálni lehet a gravitációt, ezzel lehet az előttünk lévő akadályokat legyőzni. Számtalan helyzetben lesz bevethető, tárgyakat pajzsként használhatunk vele, vagy visszajuttathatjuk feladójához a kilőtt skulókat. A játékban különböző feladványok is helyt kapnak, ezek megoldásához is használni kell a Grapplert.

A játék a Havok Destruction névre keresztelt motorra épül, aminek a neve is mutatja, hogy a környezet teljesen rombolható lesz. Szinte napra pontosan egy évet kell várni a megjelenésre, 2012. február 12. a dátum. A fejlesztők válltig ígérik, hogy az extra várakozási időért mindenkit kárpótolnak a végső produktummal.

Az Inversion Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon lesz elérhető.