Eredetileg péntekre tervezték, azonban csak tegnap óta lehet regisztrálni a The Secret World bétatesztjére. Kétféleképp jelentkezhetsz, vagy adatlappal, vagy pedig a Facebook promócióval.

Egyelőre még tisztázatlan, hogy mikor indul pontosan a játék bétája, sőt, azt sem lehet tudni, hogy mi lesz azokkal, akiknek a Funcom a negyedéves Age of Conan előfizetésekért cserébe ígért béta kulcsot. Ami biztos. hogy per pillanat kétféleképpen juthatsz a szerencsések közé, sima regisztrációval, vagy egy kis Facebook rásegítéssel.

A játék hivatalos weboldalán kitöltheted azt a tesztet, ami alapján a rendszer a hozzád leginkább legjobban passzoló frakciót felajánlja, majd regisztrálhatsz a tesztre. A másik lehetőség, hogy ezt követően a Facebook adatlapodat hozzárendeled a profilodhoz, és csatlakozol a reklámkampányhoz. Ezáltal segítesz játékosokat toborozni, újdonságokat oszthatsz meg a játékkal kapcsolatban, s végeredményben garantált hozzáférést kapsz a bétához. Hogy erre mi a garancia, hogy így is lesz, ne kérdezzétek.