Megérkezett az Activision negyedéves pénzügyi jelentése is, a kiadó mamut várakozáson felül teljesített. A cég legsikeresebb játéka még mindig a Call of Duty, de a World of Warcraft is termelt.

Az Activision bevételei éves szinten 19 százalékkal, 1,15 milliárd dollárra nőttek, a nyeresége ezzel párhuzamosan 53 százalékkal, 335 millió dollárra rúgott. Bevételei jelentős részét a digitális csatornán keresztül jutott a kiadó. Érdekes, hogy a World of Warcraft előfizetői tábora csökkent, jelenleg 11,1 millióan játszanak vele világszerte, de a Blizzard szerint a WoW még így is egyre több pénzt termel, köszönhetően részben a kínai expanziónak. A Blizzard a jövőben még több pénzt pumpál a WoW-ba.

A legsikeresebb játék a Call of Duty: Black Ops volt, a mai napig  már mintegy 25 millió példány kelt el belőle. Az Activision mindezt ki is használja, és már készülőben is van a játék negyedik DLC-je. A kedvező hírek hatására a vállalat részvényeinek árfolyama emelkedni kezdett, s a kiadó is korrigálta az éves várható árbevételét 4,05 milliárd dollárról 4,18 milliárd dollárra.