Bár világszerte sokan, köztük mi is, lehúzták a Kaos Studios új lövöldéjét, a Homefront-ot, az amerikai debütálás jól sikerült, egy nap alatt 375 ezer példányban fogyott el. Kérdés, ez elég-e?

A negatív visszhangok és tesztek miatt a THQ részvényei napokkal ezelőtt zuhanni kezdtek, azonban az első nap sikere után az árfolyam ismét emelkedett. Korábban hírt adtunk róla, hogy a játékot 100 ezer példányban rendelték elő Amerikában, s eddig ez volt az abszolút rekord a THQ történetében. Azt is tudjuk már, hogy ahhoz, hogy a játék nullszaldós legyen, két millió példányt kellene eladni, s ettől még nagyon-nagyon távol állnak.

Azt se felejtsük el, hogy a játékban Amerikát támadják meg, naná, hogy a patriotizmusukról messze földön híres amerikaiak rohantak a boltba, azonban szerintem ez nem tükrözi a játék valódi értékét. Továbbra is azt gondoljuk, hogy a Homefront egy kifejezetten gyenge Call of Duty klón lett, ha valakinek jobban tetszik, koppintás, tele amatőr hibákkal, gyakorlatilag teljesen felesleges volt elkészíteni. Messze nem üti meg a nívós konzoljátékok szintjét.