Bár november 15-ét a világon milliók az új Assassin’s Creed játék megjelenése miatt várják, szép csendben a háttérben befut PSN-re a Jurassic Park. The Game is.

Keddtől a PlayStation Network virtuális piacteréről letölthető lesz a Jurassic Park: The Game mind a négy epizódja, hívta fel a figyelmet rá a PlayStation Blogon Mark Darin, a játékot fejlesztő Telltale Games dizájnere posztjában. Elmondása szerint olyan játékot sikerült készíteniük, mint korábban másnak nem, ami bár a dinoszauruszokról szól, sokkal inkább arról, hogyan változik meg az életük miután találkoznak az emberrel, s mi történik akkor, ha nem tiszteljük a természetet.

A játék története párhuzamosan fut a mozifilmével: az állatorvos Gerry Harding és a lánya a szigeten ragadnak, amikor a vihar lesújt rájuk. A Telltale Games szorosan együttműködött a fejlesztés közben az Universal Studios-szal, hogy hűek maradjanak a mozifilmhez. Darin posztjában kiemelte, hogy kiemelten büszke arra, hogy a Telltale-lel dolgozott a projekten, s úgy érzi, hogy módjában állt valami igazán egyedülálló élményt létrehoznia.